Το iOS 11.1 θα φέρει εκατοντάδες νέα emojis

Apple-iOS-11.1-Emojis

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι το iOS 11.1 θα φέρει εκατοντάδες νέα emojis, συμπεριλαμβανομένων των πιο συναισθηματικών smiley προσώπων, φύλων, ουδέτερων χαρακτήρων, επιλογές ρούχων, είδη τροφίμων, ζώα, μυθικά πλάσματα. Αυτό περιλαμβάνει τα Sled, Face With Monocle, Man Fairy και τα emojis με βάση το φύλο για ένα παιδί και μεγάλους ενήλικες που είναι καινούργια.

Θα περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα Emoji τον Ιούλιο, όπως Γυναίκα με Headscarf, Γενειοφόρος, Θηλασμός, Ζόμπι, Άτομο σε θέση Lotus και νέα είδη διατροφής όπως Σάντουιτς και Καρύδα. Η Apple λέει ότι αυτό θα φέρει και το Love-You Gesture, “I love you” στην αμερικανική νοηματική γλώσσα. Τον Ιούνιο η Unicode κυκλοφόρησε την έκδοση 10.0 του Unicode Standard με 56 νέα emoji, 8.518 χαρακτήρες και τέσσερα νέα σενάρια που θα υιοθετηθούν από μεγάλους προμηθευτές όπως η Apple, η Google, η Samsung και η Microsoft.

Αυτά τα νέα emojis θα είναι διαθέσιμα στο iOS 11.1 developer και στο public beta preview 2 ενώ η τελική έκδοση του iOS 11.1 αναμένεται αργότερα αυτό το μήνα ή στις αρχές Νοεμβρίου. Αυτό θα είναι επίσης διαθέσιμο στις επικείμενες ενημερώσεις λογισμικού για MacOS και watchOS. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα στην Emojipedia εδώ.