Το Razer Blade Pro gaming laptop με NVIDIA GeForce GTX 1080 και υποστήριξη VR, ανακοινώθηκε ξεκινώντας απο τα $3699

Razer Blade Pro

Η Razer ανακοίνωσε το Blade Pro gaming laptop, με 17,3-ιντσών οθόνη G-Sync IGZO. Τροφοδοτείται από τον τελευταίο τετραπύρινο i7 επεξεργαστή της Intel και έρχεται με NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU για τα γραφικά.

Διαθέτει ένα μηχανικό πληκτρολόγιο και η Razer ισχυρίζεται ότι είναι το πιο ισχυρό σύστημα που κατασκευάστηκε ποτέ και το λεπτότερο notebook που διατίθεται με μια GTX 1080. Έρχεται με Thunderbolt 3 για προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας, 32 GB DDR4 dual-channel, έως και 2 TB PCI M.2 SSD σε RAID για την αποθήκευση και έναν ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών SD. Έρχεται με τρεις θύρες USB 3.0, HDMI, USB-C Thunderbolt 3 θύρα, υποδοχή κάρτας SD, θύρα Ethernet, υποδοχή ακουστικών και μια κλειδαριά Kensington. Ο φορητός υπολογιστής έχει επίσης μια μπροστινή 2MP κάμερα.

Ο φορητός υπολογιστής έχει unibody σασί CNC αλουμίνιο, μετράει μόλις 0,88 ίντσες σε πάχος και ζυγίζει 3,54 κιλά. Θα διαθέτει ένα νέο σύστημα θερμικής διαχείρισης που περιλαμβάνει την ψύξη του θαλάμου ατμού η οποία μειώνει την αντίσταση της θερμότητας, με τη διάδοση της θερμότητας γρήγορα και ομοιόμορφα. Ένας custom σχεδιασμός του ανεμιστήρα και ο δυναμικός εναλλάκτης θερμότητας, συνδυάζεται με το θάλαμο ατμού για τη μεγιστοποίηση της διάχυσης της θερμότητας. Αυτό επιτρέπει στο Razer Blade Pro να είναι ο πιο ισχυρός υπολογιστής που συναρμολογήθηκε ποτέ σε ένα τέτοιο λεπτό σασί.

Το laptop χρησιμοποιεί Ultra-Low-Profile Μηχανικούς διακόπτες της Razer. Το πληκτρολόγιο και το trackpad είναι επίσης Powered by Razer με τεχνολογία Chroma που ξεκλειδώνει μια σειρά από εκθαμβωτικά εφέ φωτισμού που μπορούν να προσαρμοστούν από τον χρήστη ή να συγχρονίζονται για να εμφανίζουν διάφορα γεγονότα στα παιχνίδια. Το Razer Blade Pro είναι VR-ready και υποστηρίζει τα HTC Vive, Oculus Rift και OSVR HDK 2.