Το Samsung Connect Home Smart Wi-Fi System είναι ένα router με ενσωμάτωση SmartThings

Samsung Connect Home Smart Wi-Fi System

Η Samsung στην εκδήλωση Galaxy Unpacked 2017 παρουσίασε το Connect Home Smart Wi-Fi System. Πρόκειται για ένα router που έχει ως στόχο να ενισχύσει τη Wi-Fi σύνδεση στο σπίτι. Έχει επίσης την ενσωμάτωση SmartThings, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε διαφορετικές συνδεδεμένες συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές, μέσω της εφαρμογής smartphone της Samsung ”Connect”. Υπάρχει επίσης υποστήριξη του Bixby για να ελέγχει τις συνδεδεμένες συσκευές, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

Το Samsung Connect Home θα πωλούνται μόνο του ή σε πακέτο των τριών, όπως το Google WiFi, ώστε να μπορείτε να βάλετε αυτά τα routers γύρω από το σπίτι σας που θα μιλούν μεταξύ τους μέσω του δικτύου πλέγματος για να προσφέρουν καλύτερο σήμα WiFi στο σπίτι σας. Έρχεται σε στάνταρ και Pro εκδόσεις. Σύμφωνα με την Samsung η κάθε μονάδα Pro Samsung Connect Home μπορεί να καλύψει έως και 1.500 τετραγωνικά πόδια, αλλά αυτό δεν έρχεται σε πακέτο των τριών όπως η βασική έκδοση.

Η Samsung δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την  διαθεσιμότητα του για το Connect Home Smart Wi-Fi System.

Samsung Connect Home / Connect Home Pro specifications:

  • Samsung Connect Home – 710MHz quad-core processor at AC1300 (Max 866Mbps in 5GHz), 2 x 2 MU-MIMO antenna array
  • Samsung Connect Home Pro – 1.7GHz dual-core processor, 4 x 4 antenna for quad-band 802.11ac WiFi at AC2600 (max 1.7Gbps)
  • 512MB of RAM, 4GB storage
  • 2 x RJ-45 Ethernet ports

https://www.youtube.com/watch?v=890M6nLhmbU