Το Twitterrific για το macOS επιστρέφει ως Twitterrific 5

Twitterrific-5-for-Twitter-MacOS

Το Twitterific; ένας από τους πιο δημοφιλείς Twitter clients στο iOS επανεκκίνησε και πάλι στο MacOS ως Twitterrific 5 για το Twitter αφού ήταν στην ανάπτυξη για πάνω από εννέα μήνες. Η εφαρμογή έχει επανασχεδιαστεί για να λειτουργήσει καλύτερα και πιο γρήγορα απ’ ότι πριν. Περιλαμβάνει επίσης τις σύγχρονες λειτουργίες που θα περιμένατε από οποιοδήποτε σύγχρονο Twitter client.

Η νέα έκδοση φέρνει μια ξεκάθαρη διεπαφή που εμφανίζει ακριβώς το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε και να ακολουθήσετε. Δεν εμφανίζει διαφημίσεις ή προωθούμενα tweets και το χρονοδιάγραμμα είναι γεμάτο με tweets σε χρονολογική σειρά και επίσης τα likes άλλων ανθρώπων δεν θα συσσωρεύονται στο timeline σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης λειτουργίες πολλαπλών λογαριασμών και πολλαπλών timeline χαρακτηριστικών και η νέα έκδοση υποστηρίζει το κέντρο ειδοποιήσεων για άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων. Παρέχει επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης για email, Facebook, LinkedIn και πολλά άλλα. Η εταιρεία λέει ότι έχουν σχεδιάσει την εφαρμογή με υποστήριξη για λειτουργία πλήρους οθόνης υψηλής ευκρίνειας

Η Twitterrific προσβασιμότητα για το iOS αντικατοπτρίζεται στην εφαρμογή του macOS, όπου σας δίνει την πλήρη ελευθερία να περιηγηθείτε στα χρονοδιαγράμματα, να συνθέσετε tweets και ακόμα να προσθέσετε περιγραφή εικόνας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία VoiceOver. Ο πίνακας εμφάνισης σας επιτρέπει να επιλέξετε το ελαφρύ ή σκοτεινό θέμα και σας επιτρέπει ακόμη να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος κειμένου και ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται το μέσο στο χρονικό πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος των μικρογραφιών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.