Το Xiaomi Mi MIX 2 θα ανακοινωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου

Xiaomi-Mi-MIX-2-invite-Sep-11

Μετά από πολλά teasers, η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το Mi MIX 2, σε μια εκδήλωση στην Κίνα στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Xiaomi το ονομάζει 2.0 bezel-less display, οπότε αναμένεται να έχει ελάχιστα πλαίσια. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα σχεδιαστεί από το γαλλικό σχεδιαστή Philippe Starck, ο οποίος σχεδίασε το Mi MIX.

Ο σχεδιαστής μοιράστηκε πρόσφατα ένα concept βίντεο που δείχνει εξαιρετικά στενά bezels από τη μία πλευρά του τηλεφώνου με κάμερα στη δεξιά πλευρά του κατώτατου πλαισίου. Θα χρησιμοποιήσει πιθανώς το πιεζοηλεκτρικό κεραμικό ακουστικό σύστημα Cantilever αντί για ένα τυπικό ακουστικό, παρόμοιο με το περσινό μοντέλο. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι μπορεί ποσοστό 93% body to ratio με το 91,3% για την πρώτη γενιά Mi MIX. Λέγεται επίσης ότι θα συσκευάζει οθόνη AMOLED αντί της οθόνης LCD. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστεί ένας υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τον δούμε σε φετινά τηλέφωνα.

Η εκδήλωση Xiaomi Mi MIX 2 στις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Πεκίνου. Θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σε μερικές εβδομάδες.