Το Xiaomi Mi Ninebot Plus διαθέτει τηλεχειριστήριο με ένα κουμπί, το οποίο σας ακολουθεί αυτόματα

Xiaomi Mi Ninebot Plus

Η Xiaomi στην ετήσια εκδήλωση Mi Ecosystem στην Κίνα εισήγαγε το Mi Ninebot Plus, ένα νέο μίνι σκούτερ που προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα, αναρριχιέται πάνω σε εμπόδια κλπ. Η μηχανική μάθηση μαθαίνει ταχύτητα, έχει ισορροπία, ευελιξία, ανάκτηση και φρενάρισμα που θα προσαρμόζεται αναλόγως ώστε να ταιριάζει καλύτερα στον χρήστη.

Έχει επίσης βελτιώσει το μπροστινό φως που αλλάζει χρώμα σύμφωνα με την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεστε. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν το νέο κινητήρα 800W, ενισχυμένο πλαίσιο από κράμα μαγνησίου που μπορεί να κρατήσει ένα άτομο έως και 100 Kg και μπορεί να διανύσει μέχρι και 35 χλμ με μία μόνο φόρτιση με τη μπαταρία 329Wh 18650 που έχει IPX6 για αντίσταση στο νερό. Υπάρχει επίσης ένα κιβώτιο αποθήκευσης για τα αξεσουάρ σας.

Έρχεται επίσης με ένα τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να το ελέγξετε. Η Xiaomi λέει ότι χρησιμοποιεί στρατιωτική τεχνολογία ασύρματης τοποθεσίας που σας επιτρέπει να ελέγχετε την κίνηση του κρατώντας το σε διάφορες γωνίες. Όταν το Ninebot δεν χρησιμοποιείται, μπορείτε να το αποθηκεύσετε εύκολα.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κουβαλήσει τα ψώνια σας, να βγάλει βόλτα το σκυλί σας και να σας ακολουθεί έξυπνα όταν βρίσκεστε σε απόσταση 20 μέτρων. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική φωτογραφική μηχανή Mi Ninebot Plus που διαθέτει 3-axis OIS, εγγραφή βίντεο Full HD 1080p, ευρεία γωνία 104 μοιρών για την εγγραφή βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Το Xiaomi Mi Ninebot Plus διατίθεται για $514 και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 11 Ιουλίου.