14 ομάδες, 14 τυχεροί ποδοσφαιρόφιλοι, στο νέο online διαγωνισμό της Cyta

thimasaitinfasi

Διαδικτυακό διαγωνισμό για τους φίλους του ποδοσφαίρου με τίτλο «Θυμάσαι τη φάση;» διοργανώνει η Cyta από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με το διαγωνισμό, ο οποίος υπόσχεται πλούσια δώρα, οι συμμετέχοντες καλούνται να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τη μνήμη τους σε σημαντικά στιγμιότυπα του Πρωταθλήματος Cyta. Κάθε διαγωνιζόμενος παρακολουθεί στιγμιότυπα αγώνων, τα οποία «παγώνουν» λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους και στη συνέχεια τους ζητείται να σημειώσουν την έκβασή τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις πιθανές απαντήσεις.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που απαντούν σωστά, τουλάχιστον σε μια ερώτηση, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν συνολικά τέσσερα εισιτήρια διαρκείας και δέκα φανέλες της ποδοσφαιρικής τους ομάδας. 

Ως χορηγός του Πρωταθλήματος Cyta μέχρι το 2019, ο Οργανισμός, μέσα από τις σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες του, δίνει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να «θυμάται όλες τις φάσεις» του αγαπημένου του αθλήματος.

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.
%d bloggers like this: