100GB δώρο στο Google Drive για τα LG Smartphones

LG Smartphones

Έχεις μαζέψει γύρω στις 4.583 φωτογραφίες και τις θέλεις όλες; Εκείνα τα βιντεάκια που έβγαλες με την παρέα σου έχουν γεμίσει τη μνήμη του κινητού και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Μη σκας άλλο. Η LG προσφέρει σε όλους εσάς που έχετε επιλέξει LG Smartphones 100GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για να ξενοιάσετε μια για πάντα!

Συγκεκριμένα, αν το smartphone σου είναι LG Zero, Winesmart, LG G4c, LGG4, LG G4 Stylus, Bello II, Nexus 5X 16GB ή Nexus 5X 32GB λαμβάνεις δωρεάν 100GB αποθηκευτικού χώρου για τα επόμενα 2 χρόνια λειτουργίας της εφαρμογής στο LG smartphone σου.

Το Google Drive App είναι η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή σε τηλέφωνα με λειτουργικό Android, για την ασφαλή αποθήκευση των αρχείων. Έτσι, μπορείς να διατηρείς αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες, αρχεία μουσικής, video, αρχεία office κ.α. με πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet ή υπολογιστή).

Η προσφορά αυτή ισχύει και για όλα τα μοντέλα smartphones της LG, τα οποία κυκλοφόρησαν από το LG G4 κι έπειτα, ενώ η LG παρέχει επιπλέον σε όλα τα smartphones της προ-εγκατεστημένο το Google Office App.

Το άρθρο περιέχει την ανακοίνωση της LG στο επίσημο blog της.

Πηγή