Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Galaxy S6 & S6 Edge σε Marshmallow

Galaxy S6 & S6 Edge Marshmallow update

Η Samsung ανακοίνωσε ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση των Galaxy S6 & S6 Edge σε Android 6.0 Marshmallow σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο που δοκίμαζαν τη beta έκδοση θα λάβουν μια ειδική ενημέρωση προκειμένου να έχουν το νέο λειτουργικό στις συσκευές τους. H κορεατική έκδοση πήρε την ενημερωμένη έκδοση τον περασμένο μήνα όπως είχαμε αναφέρει. Η αναβάθμιση προσθέτει βελτιωμένη τεχνολογίας αιχμής στην οθόνη και νέα χαρακτηριστικά χρήσης της οθόνης για την Edge έκδοση. Η ενημερωμένη έκδοση του Android 6.0 επικεντρώνεται στα Δικαιώματα των εφαρμογών, Web Experience, App Links και Power & Charging.

Μετά την ενημέρωση, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν μια εικόνα με 550 pixels για να βλέπουν περισσότερο περιεχόμενο. Η εφαρμογή των επαφών επιτρέπει τώρα στους χρήστες να οργανώσουν τις αγαπημένες τους επαφές πιο εύκολα. Τώρα τα ονόματα των επαφών εμφανίζονται κάτω από τις φωτογραφίες για μια πιο διαισθητική εμπειρία. Μια συντόμευση στο μενού ρυθμίσεων έχει επίσης προστεθεί για ευκολότερη πλοήγηση.

Η Samsung δήλωσε ότι η ενημέρωση Android 6.0 για άλλες συσκευές θα ακολουθήσει σύντομα και θα κάνει ξεχωριστές ανακοινώσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του OS και το χρονοδιάγραμμα των ενημερώσεων για κάθε αγορά.

Πηγή