Το θρυλικό Nokia 3310 επέστρεψε σε μοντέρνα έκδοση

Nokia 3310

Η Nokia ανακοίνωσε την πολύ αναμενόμενη ανανεωμένη έκδοση του εικονικού Nokia 3310 στο MWC 2017. Το τηλέφωνο έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό και καλύτερες προδιαγραφές. Μην περιμένετε βέβαια να έχει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η σημαντική αναβάθμιση για το ανανεωμένο Nokia 3310 είναι η έγχρωμη οθόνη. Συσκευάζει μια οθόνη QGVA 2,4 ιντσών με πολωμένο στρώμα που ισχυρίζεται ότι προσφέρει καλύτερη ορατότητα στο φως του ήλιου. Η επωνυμία Nokia είναι παρούσα στο πάνω μέρος της οθόνης. Ως ένα feature phone, η συσκευή έχει τα κλασικά αριθμητικά πλήκτρα και ένα κεντρικό κουμπί για το μενού. Δεν υπάρχουν άλλα κουμπιά στις δύο πλευρές του τηλεφώνου. Έχει ένα ανανεωμένο UI εμπνευσμένο απο το πρωτότυπο. Ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών ήχου είναι παρόν στο κάτω μέρος, ενώ έχει θύρα micro USB στην κορυφή. Στο πίσω μέρος έχει μια οπίσθια κάμερα των 2 megapixel με φλας LED. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα σώμα από πλαστικό και μετράει 115,6 x 51 x 12,8 χιλιοστά. Έρχεται με ένα φακό και φέρνει πίσω τη νοσταλγία με το πιο δημοφιλές παιχνίδι σε mobile συσκευή, το φιδάκι στην πιο μοντέρνα του έκδοση. Έχει ένα αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα και έρχεται επίσης και σε έκδοση με dual SIM. Το τηλέφωνο διαθέτει 16GB ενσωματωμένη αποθήκευση που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 32GB μέσω κάρτας micro SD.

Δυστυχώς, το νέο Nokia 3310 υποστηρίζει μόνο συνδεσιμότητα 2G και στερείται την υποστήριξη 3G / 4G. Υποστηρίζει GSM 900/1800 MHz ζώνες. Το τηλέφωνο έχει αναμονή 31 ημερών και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η συσκευή μπορεί να προσφέρει χρόνο ομιλίας 22 ώρες. Το Nokia 3310 έρχεται σε γυαλιστερό κίτρινο, κόκκινο, ματ γκρι και σκούρο μπλε χρωματικές επιλογές. Θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους και θα κοστίζει 49 Ευρώ.