Το Samsung Galaxy Note8 πιθανόν να κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου για 999 ευρώ

Samsung Galaxy Note8 logo

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δύο αναφορές ανέφεραν ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Samsung Unpacked στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο, πριν από την IFA τον Σεπτέμβριο. Τώρα ο @evleaks ανέφερε ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου για περίπου 999 ευρώ. Το περυσινό Galaxy Note7 είχε ξεκινήσει με τιμή στα 849 ευρώ.

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι θα συσκευάσει μια οθόνη AMOLED 6,3 ιντσών με την ίδια αναλογία διαστάσεων 18,5:9 και ανάλυση QHD + (1440 x 2960) της σειράς S8, διπλές πίσω κάμερες 12 megapixel με ανεξάρτητη οπτική σταθεροποίηση εικόνας, θα τροφοδοτείται απο Qualcomm Snapdragon 835 ή Exynos 8895 ανάλογα την αγορά, θα έχει 6GB RAM και μπαταρία 3300mAh.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα έχει βελτιωμένο multitasking με διαχωρισμό οθόνης, νέα χαρακτηριστικά του S Pen, όπως η πλήρης μετάφραση των γλωσσών και η μετατροπή νομισμάτων, καθώς και την ικανότητα να γράφετε χειρόγραφες σημειώσεις στην οθόνη που θα είναι πάντα σε λειτουργία (always-on display). Θα έχει επίσης υποστήριξη DeX. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί αυτή τη φορά στα δεξιά του αισθητήρα φλας και καρδιακού ρυθμού.

Το Samsung Galaxy Note8 λέγεται ότι θα έρθει σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώματα. Θα πρέπει να γνωρίζουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.