Το Vivo APEX θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουνίου

Vivo-APEX

Η Vivo εισήγαγε το APEX ως το πρώτο bezel less smartphone στον κόσμο με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω απο την οθόνη, στο MWC 2018 το Φεβρουάριο. Εκείνη την εποχή είπε ότι το τηλέφωνο είναι ακόμα σε στάδιο σχεδιασμού και θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2018. Τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στη Σαγκάη της Κίνας στις 12 Ιουνίου.

Η εταιρεία δήλωσε ήδη ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία FullView στην κάμερα, τα ηχεία και στους αισθητήρες. Διαθέτει επίσης τη πρώτη τεχνολογία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω απο την οθόνη, ακολουθώντας την πρώτη μαζική παραγωγή μαρκαρισμένων ψηφιακών εκτυπώσεων Smart-X20 Plus UD. Ο λόγος οθόνης προς το σώμα αναμένεται να είναι περίπου 98%.

Η τεχνολογία SoundCasting μετατρέπει ολόκληρη την Οθόνη FullView σε ηχείο. Στέλνει δονήσεις μέσω της οθόνης χωρίς την ανάγκη για ένα παραδοσιακό μεγάφωνο. Η εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνει τη διαρροή ήχου και βελτιστοποιεί τον χαμηλό έως τον υψηλό ήχο για μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη εμπειρία ήχου.