Φωτογραφίστε εντυπωσιακές στιγμές με τη νέα EOS M6 της Canon

Canon EOS M6

Η Canon ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια EOS M. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας άρθρο της παρουσίασης της μηχανής, εδώ.

Η EOS M6 είναι μια καινούρια φωτογραφική μηχανή mirrorless, που διαθέτει τα κορυφαία Canon τεχνικά χαρακτηριστικά, σε ένα συμπαγές σώμα μικρών διαστάσεων, περιλαμβάνοντας τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας στη φωτογραφία, όπως έναν αισθητήρα APS-C ανάλυσης 24,2 Megapixel, σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF και επεξεργαστή DIGIC 7, προσφέροντας έτσι ταχύτητα επιπέδου DSLR και ποιότητα σε ένα συμπαγές σώμα, το οποίο μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε. Η μηχανή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση, ενώ η φωτογράφιση μέσα από την LCD οθόνη της EOS M6 επιτρέπει ασυνήθιστες γωνίες λήψης και δίνει τη δυνατότητα άμεσης και γρήγορης λήψης τη στιγμή που τη χρειάζεστε, αφού ενεργοποιείται ταχύτατα.

Δύναμη και ομορφιά στα χέρια σας
Αξιοποιώντας τον επεξεργαστή DIGIC 7 της Canon, μπορείτε να φωτογραφίσετε τις λαμπρές μέρες του καλοκαιριού, ή τα χειμωνιάτικα βράδια, καθώς έχετε στα χέρια σας προηγμένη ισχύ επεξεργασίας, η οποία εξασφαλίζει εικόνες πλουσιότερες σε χρωματικούς τόνους και λεπτομέρεια, ανεξαρτήτως από τις συνθήκες φωτισμού. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα CMOS 24,2ΜP και το σύστημα Dual Pixel CMOS AF, επιτυγχάνεται ποιότητα και ταχύτητα επιπέδου DSLR, σε κάθε λήψη. Όσο για τις αυθόρμητες στιγμές, που δεν μπορείτε να ελέγξετε, όπως για παράδειγμα μια καλλιτεχνική παράσταση στο δρόμο ή μια σκηνή με έντονη δράση, η EOS M6 προσφέρει συνεχή φωτογράφιση με ρυθμό 7 fps, ή ακόμη και 9 fps αν επιλεγεί σταθερή εστίαση, κι έτσι δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ ούτε μια στιγμή. Το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης πέντε αξόνων, παρέχει τη δυνατότητα λήψης εξαιτερικά ομαλού βίντεο ανάλυσης Full HD 60p, που παραμένει σταθερό ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει, ενώ η σταθεροποίηση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο αν χρησιμοποιείτε έναν φακό με σύστημα Dynamic IS, όπως π.χ. τον EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Εμβληματική σχεδίαση και χειριστήρια EOS
Η EOS M6 χαρακτηρίζεται από την κλασική σχεδίαση της σειράς Canon EOS και διαθέτει το τέλειο μέγεθος, που σας επιτρέπει να την παίρνετε μαζί σας, σε όλες σας τις εξορμήσεις, έτοιμη να συλλάβει με δημιουργικό τρόπο, τις στιγμές που θέλετε. Η μεγάλη οθόνη LCD που αλλάζει γωνία κλίσης και το περιστροφικό χειριστήριο που χειρίζεστε με τον αντίχειρα, με διαισθητικό τρόπο, επιτρέπει εύκολο χειρισμό, ανεξάρτητα από το είδος της φωτογραφικής σύνθεσης.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε
Η ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας Wi-Fi και NFC της Canon EOS M6, σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας γρήγορα και εύκολα με όλον τον κόσμο. Η συνεχής επικοινωνία μεταξύ της EOS M6 και του smartphone σας είναι δυνατή χάρη στη συνδεσιμότητα1 Bluetooth®, και σας επιτρέπει να βλέπετε τις φωτογραφίες σας, χωρίς καν να χρειαστεί να βγάλετε την φωτογραφική μηχανή από την τσάντα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth® για να τραβήξετε από μακριά την τέλεια ομαδική φωτογραφία selfie ή να φωτογραφίσετε άγρια ζώα από διακριτικά σημεία, χωρίς να τα ενοχλήσετε.

Ολοκαίνουριο viewfinder
Η Canon ανακοινώνει επίσης την κυκλοφορία του Electronic Viewfinder EVF-DC2. Πρόκειται για ένα συμπαγές και ελαφρύ εξωτερικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο (viewfinder) που ταιριάζει τόσο στις φωτογραφικές μηχανές EOS M – συμπεριλαμβανομένης και της EOS M6 – αλλά και σε μια σειρά από μοντέλα PowerShot. Το νέο σκόπευτρο τύπου 0.39 διαθέτει οθόνη 2,36 εκατομ. κουκίδων, που αποκαλύπτει κάθε μικρή λεπτομέρεια, παρέχοντας 100% κάλυψη και εξασφαλίζει ότι αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό, είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται στη φωτογραφία. Το Electronic Viewfinder EVF-DC2 προβάλλει την κίνηση σε πραγματικό χρόνο με ρυθμό ανανέωσης μέχρι 120fps και κάνει εύκολη την εναλλαγή μεταξύ της λήψης μέσα από την οθόνη και το σκόπευτρο, απλώς τοποθετώντας τη μηχανή στο ύψος του προσώπου σας. Ζυγίζει μόλις 29 γραμμάρια και είναι ένα πολύ μικρό εξάρτημα, που μεταφέρεται πολύ εύκολα στις ειδικές τσάντες για τους κατόχους EOS M6.

Βασικά πλεονεκτήματα EOS M6:

  • Μεγάλη σε ποιότητα, μικρή σε μέγεθος
  • Εκρηκτική απόδοση, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο
  • Νέα επίπεδα κινηματογραφικής δημιουργικότητας
  • Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των compact και των DSLR
  • Μοιραστείτε τις εικόνες σας με τον κόσμο – χωρίς καλώδια

Βασικά πλεονεκτήματα Electronic Viewfinder EVF-DC2:

  • Καδράρετε τη φωτογραφία σας με σιγουριά
  • Μια διαφορετική προσέγγιση στη φωτογράφιση
  • Μικρό και φορητό, είναι πάντα στη διάθεσή σας