Όροι χρήσης

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας inspector-gadget.gr

Κάθε πληροφορία, κείμενο, λογισμικό, οπτικοακουστικό έργο, που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα west-athens.gr και το οποίο αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα, προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2121/1993 «περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων». Επιτρέπεται η αναπαραγωγή κάθε είδους πληροφορίας που περιέχεται στην ιστοσελίδα west-athens.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αναγραφή της αρχικής πηγής με ενεργό λινκ (για παράδειγμα: “Πηγή: inspector-gadget.gr”).

Η ιστοσελίδα inspector-gadget.gr περιλαμβάνει δεσμούς υπερσυνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Κάθε περιεχόμενο το οποίο δεν αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα της ιστοσελίδας inspector-gadget.gr, αποτελεί αναπαραγωγή περιεχομένου από άλλη ιστοσελίδα. Σε κάθε άρθρο – δημοσίευση – αναπαραγωγή περιεχομένου, στο τέλος της δημοσίευσης αναγράφεται η αρχική πηγή του άρθρου.

Η ιστοσελίδα inspector-gadget.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα της, να προσθέτει, τροποποιεί ή να αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή πληροφορία που περιλαμβάνεται σ’ αυτή χωρίς καμία προειδοποίηση. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους.

Η ιστοσελίδα inspector-gadget.gr, παρότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς το αντίθετο, δεν εγγυάται ότι ο δικτυακός τόπος www.inspector-gadget.gr καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία ή υπηρεσία που περιλαμβάνεται σε αυτόν θα παρέχεται χωρίς διακοπή ή σφάλματα.