Έρχεται η αναβάθμιση των Lumia σε Windows 10 Mobile

Lumia Windows 10 Mobile

Η Microsoft δήλωσε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους ότι η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 για τις συσκευές Lumia θα καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2016. Μετά ανακοίνωσε ότι καθυστερήσει περαιτέρω μέχρι το Φεβρουάριο και τώρα, έχει αναφερθεί ότι η ενημέρωση θα χτυπήσει τα τηλέφωνα Lumia από την επόμενη εβδομάδα.

Η Vodafone Ιταλίας έχει αποκαλύψει μέσω του φόρουμ στην ιστοσελίδα της ότι ο φορέας θα κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Mobile για τους χρήστες της μεταξύ 7 και 13 Μαρτίου. Η ενημέρωση θα πρέπει να έρθει σε συσκευές που λειτουργούν με Windows Phone 8.1, όπως τα Lumia 1520, Lumia 930 , Lumia 830, Lumia 735, Lumia 635 και Lumia 535. Ο κατάλογος δεν προσφέρει οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση που θα φέρει νέα χαρακτηριστικά, όπως το πρόγραμμα περιήγησης Edge και τη Cortana την εικονική βοηθό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν είναι επίσημο και ότι η Microsoft δεν έχει προσφέρει επισήμως οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ακριβώς η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 θα έρθει στα τηλέφωνα Lumia.

vodafone italy W10 update

Πηγή