Ακουστικά Bluetooth Motorola HK255 και Motorola HK115

Motorola HK115

Η Shyam Telecom Limited, αποκλειστικός κάτοχος άδειας μάρκας του χαρτοφυλακίου προϊόντων Moto Companion στην Ινδία, κυκλοφόρησε τα ακουστικά Bluetooth Motorola HK255 και Motorola HK115. Αυτά τα ακουστικά είναι η συνέχεια των τελευταίων ετών Motorola HK110 και Motorola HK255.

Και τα δύο ακουστικά έρχονται με τεχνολογία TrueComfort και έναν εύκολο στη χρήση διακόπτη ελέγχου. Προσφέρουν συνδεσιμότητα μεγαλύτερη από 300 μέτρα από το συνδεδεμένο smartphone. Επιπλέον, τα ακουστικά προσφέρουν ενσωματωμένη τεχνολογία πολλαπλών σημείων, μέσω της οποίας μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα 2 smartphones με τα ακουστικά Bluetooth. Έρχονται με ενσωματωμένα κουμπιά για τον έλεγχο της έντασης, της μουσικής και των κλήσεων. Και τα δύο ακουστικά προσφέρουν περισσότερες από 8,5 ώρες χρόνο ομιλίας και 10 ημέρες χρόνο αναμονής.

Το HK255 υποστηρίζει το προφίλ A2DP (προχωρημένο προφίλ ήχου διανομής), το οποίο προσφέρει οδηγίες στροφής προς τα πίσω, δυνατότητα ακρόασης μουσικής και πολλά άλλα. Τα ακουστικά Bluetooth υποστηρίζονται επίσης από το Hubble APP για Android και iOS, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση των χαμένων ακουστικών σας στους χάρτες. Προσφέρει επίσης διαχείριση με εύκολους οπτικούς δείκτες και πολλά άλλα.

Τα Bluetooth ακουστικά Motorola HK 115 και Motorola HK 255 έρχονται σε μαύρο χρώμα στη τιμή των $31 και $39 αντίστοιχα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο Amazon.in.