Αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση για τα τερματικά τους θα απολαμβάνουν οι πελάτες της Cyta

Cyta logo

Με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, η Cyta προχωρεί στη λειτουργία  του Cyta  Support Center, που θα εξυπηρετεί πελάτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή τους.

Το Cyta Support Center είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος, με εξειδικευμένο προσωπικό, που λειτούργησε πιλοτικά στις 11 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης 155 στη Λευκωσία και διαθέτει χώρο στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:00-17:30 συνεχόμενο ωράριο, Τετάρτη και Σάββατο 8:00-13:30).

Οι πελάτες στην επαρχία Λευκωσίας παροτρύνονται, σε περιπτώσεις βλάβης της συσκευής τους, να αποτείνονται στο Cyta Support Center. Οι πελάτες των υπόλοιπων επαρχιών θα συνεχίσουν προς το παρόν να εξυπηρετούνται από τα τοπικά Cytashop, όπως ισχύει σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο τερματικός εξοπλισμός να έχει αγοραστεί από κατάστημα Cytashop ή από το Cyta WebShop και το προϊόν να συνοδεύεται από το τιμολόγιο αγοράς.

Με τη λειτουργία του Cyta Support Center, η Cyta αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξυπηρέτηση και υποστήριξη που διαχρονικά προσφέρει στους πελάτες της με συνέπεια και αξιοπιστία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77772131 ή ηλεκτρονικά στο supportcenter1@cyta.com.cy.