Ανακοίνωση του νέου Ευρωπαϊκού συνεταιρισμού της Nikon με θέμα τους γάμους

Nikon logo

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη του Ευρωπαϊκού Συνεταιρισμού της Nikon με θέμα τους γάμους, μιας ομάδας κορυφαίων φωτογράφων γάμων και ατόμων που ασκούν επιρροή από ολόκληρη την περιοχή, οι οποίοι επιλέχτηκαν προσεκτικά από τη Nikon για να χαρτογραφήσουν τις σημερινές και τις μελλοντικές τάσεις στους γάμους και στα στυλ φωτογράφισης γάμων. Τα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού είναι:

•  Η.Β.: Ross Harvey, φωτογράφος γάμων και Louise Beukes, αρχισυντάκτρια του B.LOVED
•  Ιταλία: Nadia Meli, φωτογράφος γάμων και Elena Saia, ιδρύτρια του Wedding Wonderland
•  Γαλλία: Chloι Lapeyssonnie, φωτογράφος γάμων και Nessa Buonomo, ιδρύτρια του La Mariιe Aux Pieds Nus
•  Δημοκρατία της Τσεχίας: Simona Smrčková και Kamil Saliba, φωτογράφοι γάμων και Lucie Spišáková, αρχισυντάκτρια του Originalni Svatba

Ο Ευρωπαϊκός Συνεταιρισμός της Nikon με θέμα τους γάμους θα δημιουργήσει μια αποκλειστική, συνεχιζόμενη σειρά περιεχομένου η οποία θα φιλοξενείται στην ευρωπαϊκή τοποθεσία της Nikon και για το ξεκίνημά του θα εστιάσει στις γαμήλιες παραδόσεις. Από το «χορό του μπριός» (Danse de la brioche) μέχρι το «σπάσιμο πιάτων», ο Συνεταιρισμός προτείνει και φωτογραφίζει παραδόσεις που είναι ταυτόχρονα παράξενες και υπέροχες από ολόκληρη την Ευρώπη. Το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ιδεών για τους φωτογράφους γάμων.

Όλες οι λήψεις του Συνεταιρισμού θα γίνουν χρησιμοποιώντας τη νέα Nikon D850. Χάρη στον γρήγορο αισθητήρα με φορμά FX και εξαιρετικά υψηλή ανάλυση που χρησιμοποιεί 45,7 megapixel ωφέλιμης ανάλυσης, την εξαιρετική ευαισθησία στο φως και το θαυμάσιο δυναμικό εύρος, με την D850 δεν βγάζετε απλά τις φωτογραφίες του ζευγαριού, αφηγείστε την ιστορία του και το ταξιδεύετε πίσω στην ξεχωριστή ημέρα του με τη δύναμη της λεπτομέρειας.

Μετά την έναρξη λειτουργίας, ο Ευρωπαϊκός Συνεταιρισμός της Nikon με θέμα τους γάμους θα κυκλοφορεί νέο περιεχόμενο δύο φορές το χρόνο σχετικά με τις επόμενες τάσεις στους γάμους. Ο δεύτερος κύκλος με αποκλειστικό περιεχόμενο, διαθέσιμος τον Απρίλιο του 2018, θα παρουσιάσει τάσεις και προβλέψεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Συνεταιρισμό της Nikon με θέμα τους γάμους και για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com