Ανακοινώθηκαν τα ασύρματα ακουστικά Google Pixel Buds με υποστήριξη του Google Assistant

Google Pixel Buds

Η Google στην εκδήλωσή της ανακοίνωσε επίσης τα Pixel Buds, τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας με υποστήριξη του Google Assistant που ενεργοποιείται όταν αγγίζετε και κρατάτε το δεξιό ακουστικό για να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική, να τηλεφωνείτε ή να λαμβάνετε οδηγίες χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να σπρώξετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να ελέγξετε την ένταση και να πατήσετε για αναπαραγωγή ή παύση της μουσικής σας. Διαθέτει ύφασμα για άνετη, ασφαλή και γρήγορη προσαρμογή.

Ο Βοηθός Google μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει για ένα συμβάν ημερολογίου ή ένα εισερχόμενο μήνυμα και μπορεί να σας το διαβάσει κιόλας. Μπορεί επίσης να μεταφράσει μεταξύ των γλωσσών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Google Translate on Pixel. Λειτουργεί σε 40 γλώσσες. Όταν ανοίγετε τη θήκη φόρτισης κοντά στο Pixel ή στο τηλέφωνο Android που τρέχει Android 7.0 Nougat ή παραπάνω με τον Βοηθό, το τηλέφωνό σας θα τα εντοπίσει αυτόματα και θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να συνδεθείτε. Τα Pixel Buds εστιάζουν στη φωνή σας και φιλτράρουν το θόρυβο του περιβάλλοντος. Τα ακουστικά έχουν μπαταρία 120mAh που προσφέρει 5 ώρες χρόνο ακρόασης και η μπαταρία 620mAh στην θήκη φόρτισης προσφέρει έως και 24 ώρες χρόνο ακρόασης.

Τα Google Pixel Buds έρχονται σε χρώματα Just Black, Clearly White και Kinda Blue, κοστίζουν $159 και θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο στις Η.Π.Α., με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν σήμερα. Θα είναι επίσης διαθέσιμα στον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη το Νοέμβριο.