Ανακοινώθηκε το Acer Predator 21 X gaming laptop με τιμή εκκίνησης στα €9,999

Acer Predator 21 X

H Acer ανακοίνωσε to Predator 21 Χ φορητό gaming laptop που έρχεται με μια κυρτή οθόνη 21 ιντσών στην έκθεση CES 2017. Τροφοδοτείται από 7ης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i7-7820HK.

Ο φορητός υπολογιστής έρχεται με ανεμιστήρες ψύξης και διπλές GTX 1080 GPUs της NVIDIA GeForce σε SLI. Διαθέτει προηγμένη αρχιτεκτονική ψύξη συστήματος, 9 αγωγούς θερμότητας και Acer Dust Defender. Σύμφωνα με την Acer, η οθόνη για το Predator 21 Χ συσκευάζει Tobii eye-tracking τεχνολογία και η κυρτή οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία NVIDIA G-Sync. Υπάρχει ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο με μηχανικό Cherry MX Brown διακόπτες, με ξεχωριστά προγραμματιζόμενα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό, το οποίο προσφέρει 16,7 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων.

Το 21 X διαθέτει 3-way (tweeter, midrange, woofer) σχεδιασμό ήχου για Hi-Fi ποιότητα ήχου και τροφοδοτείται από 4 ηχεία (2 tweeters, 2 μεσαίας κατηγορίας) και 2 υπογούφερ για να παράγουν ένα πλήρες φάσμα του ήχου. Έχει θύρα Thunderbolt 3 που φέρνει τη Thunderbolt σε USB-C σε ταχύτητες έως και 40 Gbps. Το Predator 21 Χ λειτουργεί με τα Windows Hello, υποστηρίζοντας την αναγνώριση προσώπου. Έρχεται προ-φορτωμένο με λογισμικό PredatorSense που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να προσαρμόσουν το κεντρικό interface, το overclocking, το φωτισμό και τον έλεγχο των ανεμιστήρων. Επιπλέον, στο λογισμικό περιλαμβάνεται XSplit Gamecaster που καθιστά εύκολο για τους παίκτες να καταγράφουν και να επεξεργαστούν τα βίντεο και τα live streaming στο Twitch και στα Youtube κανάλια.

Το Predator 21 X θα είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική το Φεβρουάριο με τιμές που ξεκινούν από τα $8.999 και στην Ευρωπαϊκή Ένωση το Φεβρουάριο με τιμές που ξεκινούν από τα €9.999.