Ανακοινώθηκε το Google Pixelbook με ενσωματωμένο το Google Assistant στα $999

Pixelbook

Η Google ανακοίνωσε το Pixelbook, το νέο convertible laptop της εταιρείας που τρέχει Chrome OS με υποστήριξη του Google Assistant με ειδικό κουμπί Assistant. Έχει μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών με λόγο διαστάσεων 3:2 και ένα λεπτό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό με πλήκτρα soft-touch. Το trackpad χρησιμοποιεί νέους, ειδικούς αλγόριθμους επεξεργασίας αφής για την ακριβή πλοήγηση, λέει η Google. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core i5 / i7 7ης γενιάς, 8GB / 16GB RAM και χωρητικότητα έως και 512GB SSD.

Έχει κατασκευή 4 σε 1, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φορητό υπολογιστή, να διπλώσετε το πληκτρολόγιο από κάτω για να παρακολουθήσετε βίντεο, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να κρατήσετε σημειώσεις σε λειτουργία tablet ή να το προσαρμόσετε σε λειτουργία σκηνής Το Pixelbook μπορεί επίσης να συνδεθεί αυτόματα στα δεδομένα του Pixel σας του χωρίς να δημιουργήσετε ένα hotspot.

Επίσης διατίθεται ξεχωριστά ο Pixelbook Pen που σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις και να σχεδιάζετε. Μπορείτε απλά να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί στο Pixelbook Pen για να περιστρέψετε μια εικόνα ή ένα κείμενο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις, να μάθετε περισσότερα για μια φωτογραφία, να προσθέσετε ένα συμβάν στο ημερολόγιό σας και πολλά άλλα.

Το Google Pixelbook έρχεται σε τρεις διαμορφώσεις ξεκινώντας από τα $999 στις Η.Π.Α. και το Pixelbook Pen κοστίζει $99. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα από το Google Store και από τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένου του Best Buy, στις Η.Π.Α., τον Καναδά και στην U.K. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν απο σήμερα και οι αποστολές ξεκινούν από τις 31 Οκτωβρίου.