Αποκαλύφθηκαν ο σχεδιασμός σε renders και οι προδιαγραφές του Moto G5S

Moto G5S Leak

Την περασμένη εβδομάδα είχε διαρρεύσει ο οδικός χάρτης της Motorola για το 2017, όπου αποκαλύφθηκε κατάλογος των επερχόμενων smartphones που περιλάμβαναν το Moto G5S και το Moto G5S plus. Τώρα, renders και οι προδιαγραφές του Moto G5S εμφανίστηκαν χάρη στους ανθρώπους του Android Authority.

Σύμφωνα με τα renders, το Moto G5S έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Moto G5. Οι εμπρός και πίσω εικόνες του τηλεφώνου προσφέρουν μια ξεκάθαρη ματιά στο σχεδιασμό του τηλεφώνου. Υπάρχουν ζώνες κεραίας στην κορυφή και στο κάτω μέρος, το εμπορικό σήμα Moto και η κυκλική μονάδα πίσω κάμερας. Το Moto G5S θα έχει ένα μεταλλική κατασκευή σε αντίθεση με την πλάκα μεταλλικής πλάτης και τις πλαστικές πλευρές της σειράς Moto G5.

Προχωρώντας στο μπροστινό μέρος, μοιάζει έχουμε το ακουστικό και τον συνηθισμένο αισθητήρα με το λογότυπο Moto. Το Moto G5S θα έχει επίσης και με ένα μπροστινό φλας. Υπάρχει ένα φυσικό κουμπί κάτω από την οθόνη που θα είναι ταυτόχρονα και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο διακόπτης έντασης ήχου και το κουμπί τροφοδοσίας είναι τοποθετημένοι στη δεξιά πλευρά. Το Moto G5S αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p.