Αυτό το third-party λουράκι για το Apple Watch τοποθετεί δύο κάμερες στον καρπό σας

cmra strap cameras apple watch official

Μια messaging software startup εταιρεία που ονομάζεται Glide εισήγαγε ένα λουράκι για το Apple Watch με δύο ενσωματωμένες κάμερες. Ο ιμάντας της Glide έχει ονομαστεί CMRA. Διαθέτει κάμερα στο μπροστινό μέρος 2-megapixel για FaceTime βίντεο κλήσεις ή selfies, καθώς και μια των 8-megapixel για να φωτογραφίζετε τα θέματα μπροστά σας. Υπάρχει ένα μόνο κουμπί για την μπάντα όπου με ένα διπλό πάτημα γίνεται η εναλλαγή ανάμεσα στις δύο κάμερες. Υπάρχουν ακόμα μία ενδεικτική λυχνία LED και ένα μικρόφωνο.

Το CMRA μπορεί απρόσκοπτα να συνδεθεί και να ενσωματωθεί στο Apple Watch και οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που λαμβάνονται, αποθηκεύονται στην εφαρμογή Photos. Το CMRA χρησιμοποιεί ουσιαστικά το Apple Watch ως σκόπευτρο, αλλά οι κάμερες μπορούν επίσης να λειτουργήσουν και χωρίς το ρολόι. Ο ιμάντας διαθέτει 8GB εσωτερική μνήμη, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο όταν το χρησιμοποιείτε ως αυτόνομο χωρίς να είναι τοποθετημένο στο Apple Watch.

Το CMRA αναμένεται να διατεθεί την άνοιξη του 2017. Θα πωλείται για $249, αλλά η τιμή για προ-παραγγελία είναι στα $199 και οι πρώτες παραγγελίες που θα γίνουν θα το αποκτήσουν για $149. Με την προπαραγγελία της συσκευής θα πάρετε επίσης ένα custom dual-charging dock που μπορεί να φορτίζει τα Apple Watch και CMRA μαζί. Το dock περιλαμβάνει μια μπαταρία, η οποία μπορεί να επαναφορτίσει τη συσκευή δύο φορές.

https://www.youtube.com/watch?v=_4rWepfGFuA