Βάλτε χρώμα στη ζωή σας με το Alcatel A5 LED

Alcatel A5 LED

Η TCL Communication ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Alcatel A5 LED στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας. Η Alcatel κρατάει την υπόσχεση της που αφορούν τις καινοτομίες για τους ενεργητικούς νέους καταναλωτές και παρουσιάζει το πρώτο διαδραστικό smartphone στον κόσμο το οποίο διαθέτει LED-κάλυμμα.

«Με το καινοτόμο Α5 LED, η Alcatel προσφέρει νέες διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως οι light-up ειδοποιήσεις και μοναδικά σχέδια και θέματα του LED καλύμματος που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας, καθώς και μια βελτιωμένη εμπειρία πολυμέσων. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που εκτιμούν τη διασκέδαση και θέλουν να αφήσουν την προσωπικότητα τους να λάμψει», δήλωσε ο William Dowie, ο Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου, της Alcatel.

Μοναδική εμπειρία για τα άτομα που αναζητούν τη διασκέδαση

Προσφέροντας μία μοναδική και διαδραστική εμπειρία που θα βρείτε μόνο στο A5 LED, η Alcatel σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε την προσωπικότητα του smartphone σας με μία απίστευτη σειρά LED φωτισμού που:

  • Light up τις ειδοποιήσεις σας με διαφορετικό φωτισμό για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, αφυπνίσεις, και ειδοποιήσεις από τα social media.
  • Light up τη ζωή σας χρησιμοποιώντας το Color Catcher για να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια και θέματα στο LED κάλυμμα για διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα.
  • Light up τη μουσική σας, με φωτισμό που κινείται ανάλογα με τον ρυθμό και αλλάξτε σχέδιο με ένα απλό κούνημα.

Σταθερή απόδοση και διασκεδαστικές λειτουργίες selfie

Το A5 LED επίσης σας προσφέρει μία μεγάλη εμπειρία πολυμέσων. Προσφέρει γρήγορη 4G LTE συνδεσιμότητα και διαθέτει 8-πύρηνο επεξεργαστή για να εξασφαλίσει την ομαλή φόρτωση φωτογραφιών, παιχνιδιών και ταινιών σε μία μεγάλη HD οθόνη 5.2 ιντσών.

Το Alcatel A5 LED έρχεται με μία 5MP μπροστινή κάμερα με φλας για φωτεινότερες selfies ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Έρχεται με το λογισμικό Face Beauty για άψογες εικόνες και με Face Show, το οποίο σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις selfies σε προσωποποιημένα video clips για περισσότερη διασκέδαση. Επίσης, διαθέτει μία 8MP πίσω κάμερα με dual-tone φλας.

Το Alcatel A5 LED χωράει άνετα στο χέρι σας, με εργονομική σχεδίαση που του χαρίζει ένα λεπτό προφίλ και στρογγυλεμένα άκρα.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το A5 LED θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο στην τιμή των 199 Ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης). Έρχεται μαζί με ένα Μαύρο Μεταλλικό LED-κάλυμμα και ένα πρόσθετο Μαύρο Μεταλλικό ή Μεταλλικό Ασημί πίσω κάλυμμα.