Βραβείο για το X-Fi Sonic Carrier στη CEDIA 2017

X-Fi Sonic Carrier

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε ότι το πρωτοποριακό X-Fi Sonic Carrier κέρδισε το βραβείο AVS Forum Best των βραβείων CEDIA 2017. Το AVS Forum είναι το μεγαλύτερο φόρουμ των AVenthusiast στον κόσμο.

Το Sonic Carrier παρουσιάστηκε στη CEDIA 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες τεχνολογίας και 500+ εκθέτες και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στην smart οικιακή τεχνολογία. Παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα και πρωτοποριακές καινοτομίες σχετικά με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο σπίτι όπως τα διοργάνωσε η CEDIA, που είναι και η κορυφαία αρχή στον κλάδο της «οικιακής» τεχνολογίας .

Πολλοί ήταν εκείνο που εντυπωσιάστηκαν από τη δύναμη, την πιστότητα και τον κινηματογραφικό 3D ήχο που αποδίδει το Sonic Carrier – ακόμη και σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως είναι ένας εκθεσιακός χώρος.

Ένας από τους συμμετέχοντες που πέρασε αιφνιδιαστικά από το περίπτερο της Creative ήταν ο Mark Henninger, Senior Editor του AVS Forum, το φόρουμ που είναι must για κάθε μέλος της κοινότητας που ασχολείται με τον επαγγελματικό ήχο. Το Sonic Carrier τον εντυπωσίασε τόσο πολύ που κέρδισε το βραβείο AVS Forum Best στα βραβεία CEDIA 2017.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την έκθεσή του για το Sonic Carrier:

Αν κάποιος μου ζητήσει να υποδείξω την καλύτερη ηχόμπαρα που έχω ακούσει ποτέ, δεν θα έχω κανένα λόγο να διστάσω. Θα πω απλά: Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι το X-Fi Sonic Carrier της Creative. Ξέρετε, της εταιρείας ηχητικών καρτών για PC!. Μπορεί ακόμα και να σηκώσω το δεξί μου φρύδι, για να δώσω έμφαση. Και είμαι βέβαιος ότι θα εισπράξω μια παραξενεμένη ματιά, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο από οποιονδήποτε δεν έχει τύχει να έχει την εμπειρία ίσως της πλέον εντυπωσιακής επίδειξης ήχου.

Η Creative επέδειξε πως με επεξεργασία SuperWide XFi ακόμα και ένα trailer στο YouTube ακούγεται εκπληκτικά εντυπωσιακό. Σκέφτηκα μάλιστα πως το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό, που πιθανότατα δεν θα έκλεινα ποτέ τον ήχο. Η ποιότητα του holographic surroundsound του Sonic Carrier είναι κάτι που δεν έχω ξανακούσει από οποιαδήποτε άλλη ηχόμπαρα. Α, και αυτό το subwoofer, απλά WOW!

Σε ένα θορυβώδες, ανοιχτό συνεδριακό κέντρο, χωρίς τοίχους και οροφή, το XFi Sonic Carrier κατάφερε απλά να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία 3D ήχου. Πραγματικά. Προκαλώ οποιονδήποτε συνάντησε παρόμοιο demo να το πει. Ξετρελάθηκα, η Creative παρουσίασε sonic holography σε μια πρόταση 2 τεμαχίων τόσο προηγμένη … πάντα μου αρέσει να πάρω μια γεύση από το μέλλον και αυτό Ναι! είναι αναμφισβήτητα φουτουριστικό.

Βρείτε όλη την παρουσίαση του: www.avsforum.com/creativexfisoniccarriersoundbardemocedia-2017/

“Αν πούμε ότι το βραβείο ήταν έκπληξη θα είναι ψέμα. Μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση και βράβευση του Sonic Carrier με το βραβείο Cedia 2017, ειδικά λόγω των μεγάλων ονομάτων που ήταν εκεί. Ο χαρακτηρισμός του Mark όταν είπε ότι ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ηχόμπαρα που άκουσε ποτέ μας κατενθουσίασε. Είναι σας να έχεις κερδίσει ένα Όσκαρ με την πρώτη σου εμφάνιση. Το Sonic Carrier είναι αποτέλεσμα αγάπης και πάθους από εμάς για αυτό που κάνουμε και προσβλέπουμε να φέρουμε αυτή την εκπληκτική εμπειρία ήχου σε κάθε σπίτι”, δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative και δημιουργός του Sonic Carrier.