Γνωρίστε το νέο Asus Zenbook 3

Asus Zenbook 3

Το Zenbook 3 δεν είναι απλά το επόμενο Zenbook της Asus. Το 11.9mm πάχους, full-size πληκτρολόγιο, aerospace-grade alloy all-metal unibody και 910g βάρους, δεν είναι απλά εξέλιξη.

Η 12.5” FHD οθόνη με το 7.6mm bezel, το Corning Gorilla Glass 4 και την 178˚ γωνία θέασης σε συνδυασμό με το φωτιζόμενο chiclet keyboard και το εμμονικά προσεγμένο μεταλλικό φινίρισμα σε ότι αγγίζετε καθιστούν το Zenbook 3 μια πραγματικά εκπληκτική συσκευή, με ξεχωριστή παρουσία και αυξημένες επιδόσεις. Και μιλώντας για επιδόσεις, δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στον εκρηκτικό Intel Core i7-7500U με Max Turbo Frequency 3.5GHz, ούτε μόνο στα 16 GB LPDDR3 2133MHz μνήμης και τα PCIEG3 x4 512GB M.2 SSD αποθηκευτικού χώρου που έχετε στην διάθεσή σας, αλλά και στην 6 Cells 40 Whrs μπαταρία πολυμερών, που χαρίζει σε αυτή την εκπληκτικά λεπτή συσκευή αυτονομία μέχρι και 9 ωρών αλλά και fast charging που θα σας χαρίσει 60% φόρτιση σε μόλις 49 λεπτά.

Επίσης, η συνδεσιμότητα είναι ένα στοιχείο που δεν περνάει απαρατήρητο, με την USB-C να παίζει ρόλο εξόδου οθόνης, σύνδεσης λοιπών περιφερειακών αλλά και θύρα φόρτισης και το μοναδικό combo audio jack να ολοκληρώνει τις συνδέσεις σας, μαζί βέβαια με το ενσωματωμένο ασύρματο 802.11 AC. Με ενσωματωμένο finger print reader, web camera, μικρόφωνο και τέσσερα πρωτοποριακά five-magnet ηχεία της Harman Kardon, η εμπειρία χρήσης του Zenbook 3 είναι δύσκολο να περιοριστεί σε νούμερα. Για αυτό, σας προσκαλούμε να το γνωρίσετε!

Το Asus Zenbook 3 είναι ένα εκπληκτικό σύνολο και με το εντυπωσιακό Royal Blue χρώμα του, γίνεται σύντομα διαθέσιμο από την Westnet.