Γνωρίστε το Hasselblad X1D Field Kit

Hasselblad X1D Field Kit

Η Hasselblad, επεκτείνοντας την πρωτοποριακή κυκλοφορία της X1D-50c, είναι ενθουσιασμένη με την εισαγωγή του νέου X1D Field Kit το Σεπτέμβριο του 2017. Το Hasselblad X1D Field Kit προσφέρει ένα εξαιρετικής αξίας πακέτο που καλύπτει όλους τους λάτρεις της X1D που αναζητούν ανθεκτική προστασία και εύκολα μεταφερόμενο εξοπλισμό.

Μέσα στο ολοκληρωμένο πακέτο, οι φωτογράφοι θα βρουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται για μια ποικιλία φωτογραφικών συνθηκών, όπως οι φακοί X1D-50c και τρεις φακοί XCD (30mm, 45mm, και 90mm), οι οποίοι παρέχουν ευκρίνεια από άκρη σε άκρη σε συμπαγή μορφή οι οποίοι είναι κομψοί και ταιριάζουν με την λεπτή κατασκευή του σώματος της φωτογραφικής μηχανής.

Η τοποθέτηση ενός πανιού καθαρισμού, ενός φυσητήρα σκόνης και ενός στυλό για φακούς εξασφαλίζει ότι οι φωτογράφοι μπορούν εύκολα να διατηρούν το κιτ τους σε άριστη κατάσταση, οπότε είναι πάντα καθαρό και έτοιμο κάθε φορά που σας έρχεται η δημιουργικότητα. Το X1D Field Kit περιλαμβάνει επίσης μια ανθεκτική θήκη μεταφοράς Pelican, δύο μπαταρίες κάμερας, έναν ιμάντα ώμου, έναν ιμάντα καρπού και ένα καλώδιο USB.

Το X1D Field Kit διατίθεται για 14900 EUR / USD 17495/ GBP 13250 χωρίς φόρο και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 5 Σεπτεμβρίου. Θα αρχίσει να αποστέλλεται στις 20 Σεπτεμβρίου.