Δύο νέες προσθήκες της Acer στη σειρά Swift των Ultraslim and Stylish Notebooks

Swift-3

Η Acer προχώρησε στην προσθήκη δύο ακόμα μοντέλων στη σειρά notebooks Swift: Τα Acer Swift 3 και Swift 1 με Windows 10. Το Acer Swift 3 είναι μια κομψή και φορητή συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις που το καθιστούν ιδανικό για χρήση στο δρόμο και οπουδήποτε αλλού. Εντωμεταξύ το ultraslim Acer Swift 1 διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για υψηλή παραγωγικότητα σε κάθε χώρο, με μοντέρνο σχεδιασμό και όλα αυτά σε μία ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Acer Swift 3 – Όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά σε ασυναγώνιστη τιμή

Με διαγώνιο 17,95 mm και βάρος μόλις 1,8 κιλά, κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, με ανθεκτικό σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το Swift 3 προσφέρει μία εκλεπτυσμένη αίσθηση της αφής. Με επεξεργαστή Intel Core  7ης γενιάς, γραφικά Intel HD ή NVIDIA GeForce και έως και 10 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας μπορεί να υποστηρίξει τη χρήση μίας ολόκληρης ημέρας εργασίας. Το Swift 3 όμως παρέχει και άλλα επιπλέον χαρακτηριστικά για μέγιστη παραγωγικότητα, όπως η ζωντανή Full HD IPS anti-glare display των 14 ή 15,6 ιντσών, οι γρήγορες μονάδες SSD των 512 GB, ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 1TB, μνήμη μέχρι και 8GB και τέλος ασύρματη τεχνολογία 2×2 MIMO 802.11ac για ταχεία και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet.

Επιπλέον must-have χαρακτηριστικά είναι η θύρα USB 3.1 Type-C και η HD webcam με Super High Dynamic Range. Τέλος, το προαιρετικό backlit πληκτρολόγιο καθιστά εύκολη την πληκτρολόγηση σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού ενώ το ευρύχωρο Precision Touchpad προσφέρει επαρκή χώρο για πλοήγηση, scrolling και zooming.

Μία ειδική έκδοση του Swift 3 με υψηλής αντοχής Vibrant Corning Gorilla Glass top cover είναι διαθέσιμη, παρέχοντας την δυνατότητα διακόσμησης του top cover με πραγματικές φωτογραφίες κάνοντάς το παράλληλα ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

  • Κομψό, λεπτό και εξαιρετικά δυνατό, το Swift 3 με τον ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά σχεδιασμό του είναι ιδανικό για χρήση on the go, καθώς διαθέτει μπαταρία που αγγίζει τις 10 ώρες αυτονομίας, επεξεργαστή Intel Core έως και 7ης γενιάς, προαιρετικά NVIDIA GeForce γραφικά και Full HD IPS1 anti-glare display 14 ή 15,6 ιντσών.

Acer Swift 1 – Ελαφρύ και Budget-Friendly

Ελαφρύ και με την κατάλληλη τιμή για έναν φοιτητή ή γενικότερα όποιον έχει χαμηλό budget, το Swift 1 είναι εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο. Το μεταλλικό του σασί διατίθεται σε τρία χρώματα (Pure Silver, Luxury Gold και Salmon Pink) ενώ έχει ύψος 14,95 mm και βάρος 1,3 κιλά.

Προσφέροντας έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας, είναι ένα αξιόπιστο notebook, για πολλές extra ώρες μελέτης ή web-surfing. Το Swift 1 διαθέτει Full HD IPS1 display 13,3 ιντσών, Intel Pentium  ή Celeron επεξεργαστή και 4GB μνήμη με δυνατότητα extra μνήμης SSD ή eMMC 64GB, 128GB ή 256GB. Το Swift 1 περιλαμβάνει ταχύτατη 2×2 MIMO 802.11ac ασύρματη τεχνολογία, παρέχοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Τα δύο νέα notebooks υποστηρίζουν τις τεχνολογίες Windows Hello αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση, Skype for Business certification για crisp και lag-free επικοινωνία και Cortana για Voice experience. Επιπλέον, παρέχουν την εφαρμογή Acer BluelightShield, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την εκπομπή blue light με σκοπό τη μείωση της πίεσης του ματιού και τέλος την Acer TrueHarmony, για εντονότερο και πιο ζωντανό ήχο προσφέροντας πλουσιότερη και πιο επιβλητική απόλαυση multimedia εμπειρίας.

  • Ιδανικό για εντατική χρήση, το Acer Swift 1 είναι μία ελκυστική και ultraslim συσκευή έτοιμη να την αξιοποιήσετε για μία γεμάτη μέρα δουλειάς με 10 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας, την ταχύτατη 2×2 MIMO 802.11ac ασύρματη συνδεσιμότητά του και την 13.3 ιντσών Full HD IPS οθόνη.