Εμφάνιση του Samsung Galaxy Tab Active 2 rugged tablet με S Pen και υποστήριξη Bixby

Samsung-Galaxy-Tab-Active-2-leak

Πριν από μερικούς μήνες αναφέραμε ότι η Samsung εργάζεται σε ένα τραχύ Galaxy Tab 2 Active σε δύο παραλλαγές. SM-T390 και SM-T395 για αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής και σήμερα έχει διαρρεύσει και πάλι. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε μια εικόνα του tablet και του εγχειριδίου χρήσης του SM-T395 που αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή.

Το Galaxy Tab Active 2 (SM-T395) είναι ο διάδοχος του Tab Active που εισήχθη πίσω το 2014. Το Tab 2 θα διαθέτει τη λειτουργία S-pen, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν, να σχεδιάσουν και να κάνουν οποιεσδήποτε ενέργειες στην οθόνη. Επιπλέον, το εγχειρίδιο χρήσης αποκαλύπτει ότι το πίσω κάλυμμα αποσπώμενο, πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία πιθανόν θα είναι αποσπώμενη. Το Galaxy Tab Active 2 θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C.

Η πιο σημαντική προσθήκη σε αυτό το νέο tablet Galaxy είναι η υποστήριξη για την Bixby. Το Galaxy Tab Active 2 θα είναι το πρώτο tablet της Samsung που θα διαθέτει το χαρακτηριστικό Bixby από τότε που παρουσιάστηκε με τα Galaxy S8 και S8+. Το μοντέλο SM-T395 θα υποστηρίζει σύνδεση WiFi και 4G LTE, ενώ το SM-T390 υποστηρίζει μόνο WiFi. Σύμφωνα με τη λίστα αναφοράς του GFX. το tablet αναμένεται να συσκευάσει οθόνη 8 ιντσών (1280 x 800 pixel) και θα τροφοδοτείται από το Exynos 7870 SoC σε συνδυασμό με 3GB RAM και 16GB εσωτερική αποθήκευση. Τρέχει το Android 7.1.1 Nougat με το Galaxy U.I στην κορυφή. Στο τμήμα φωτογραφικής μηχανής, το tablet έχει μια πίσω κάμερα 8 megapixel και μία μπροστινή κάμερα 5 megapixel.

Το Galaxy Tab Active 2 είχε εντοπιστεί στην FCC νωρίτερα τον περασμένο μήνα, αλλά δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή πότε η Samsung σχεδιάζει την επίσημη ανακοίνωση του.