Εμφάνιση του TP-Link Neffos smartphone με 6” full-screen και Snapdragon 835

TP-Link Neffos

Η TP-Link είναι μια γνωστή μάρκα, κυρίως για τα προϊόντα δικτύωσης, που κυκλοφόρησε κάποια smartphones πριν από λίγο καιρό. Αλλά τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια ναυαρχίδα σύμφωνα με τις πηγές.

Το TP-Link Neffos λέγεται ότι θα έρθει με κορυφαίες προδιαγραφές. Η συσκευή αναμένεται να συσκευάζει πλήρη οθόνη 6 ιντσών Full HD+ (2160 x 1080 pixels) 18:9 χωρίς φυσικά χωριστά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, εκτός από το λογότυπο της εταιρείας κάτω από την οθόνη. Θα τροφοδοτείται από τον οκταπύρινο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 με 6GB RAM και πολλές επιλογές αποθήκευσης που θα φτάνουν μέχρι 256GB.

Στο πίσω μέρος, η συσκευή διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας, της οποίας ο κύριος αισθητήρας είναι μια κάμερα στα 16-megapixel και μια δευτερεύουσα κάμερα 20-megapixel με οπτικό ζουμ 2x. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τώρα τοποθετημένος στο πίσω μέρος κάτω από τη μονάδα κάμερας. Προς το παρόν, αυτά είναι τα μόνα που γνωρίζουμε για το TP-Link Neffos. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.