Επεξεργαστής Intel Atom E3900 για IoT συσκευές

Intel Atom E3900

Η Intel ανακοίνωσε τον Atom E3900 επεξεργαστή για το Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT). Διαθέτει ένατη γενιά μηχανή γραφικών της Intel, η οποία βελτιώνει την απόδοση των γραφικών 3-D κατά 2,9 φορές πάνω από την προηγούμενη γενιά και υποστηρίζει τρεις ανεξάρτητες οθόνες.

Η σειρά E3900 διαθέτει τέσσερις μονάδες επεξεργασίας διάνυσμα εικόνας που προσφέρουν καλύτερη ορατότητα, βίντεο υψηλής ποιότητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μείωση του θορύβου, καθώς και το χρώμα και τη διατήρηση της λεπτομέρειας. Επίσης, έρχεται με την Τεχνολογία Time Coordinated Computing (Intel TCC Technology). Διατηρεί συστήματα των συσκευών σε συγχρονισμό σε μειωμένη λανθάνουσα κατάσταση σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών.

Η σειρά E3900 είναι κατάλληλη για τμήματα όπως η βιομηχανική, αυτοκίνητα, βίντεο, κατασκευή, λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα. Η Intel προσφέρει επίσης έναν automotive επεξεργαστή βαθμού ειδικά για τα οχήματα. Η Intel συνεργάζεται με IoT συσκευές και εξοπλισμό, προμηθευτές λογισμικού και OEMs που θα χρησιμοποιήσουν τον επεξεργαστή E3900 σε διάφορες βιομηχανίες.

Η Intel λέει ότι οι συσκευές που θα χρησιμοποιούν το νέο επεξεργαστή Intel Atom E3900 θα έρθουν στην αγορά στο 2ο τρίμηνο του 2017.

Η σειρά επεξεργαστών Intel Atom E3900 θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες μονάδες:

  • Intel Atom x5-E3930 processor
  • Intel Atom x5-E3940 processor
  • Intel Atom x7-E3950 processor