Η Αναζήτηση Google για κινητά λαμβάνει λεπτομερείς κάρτες προϊόντων, οδηγούς και εργαλεία αγορών

Google Search Shopping

Η Google εγκαίρως για την περίοδο των διακοπών έχει προσθέσει μια δέσμη εργαλείων αγορών για την αναζήτηση μέσω κινητού για μια καλύτερη εμπειρία αγορών. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν λεπτομερείς κάρτες προϊόντων, οδηγούς αγοράς, συγκρίσεις προϊόντων και πολλά άλλα. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη εμπειρία για τους χρήστες που κάνουν αγορές κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής (Black Friday) και άλλων εκπτωτικών περιόδων.

Το εργαλείο σύγκρισης Google αρχικά ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα, ήταν σε θέση να συγκρίνει τις προδιαγραφές δύο συσκευών. Τώρα μπορεί να συγκρίνει τις τιμές, τις κριτικές και τις προδιαγραφές μεταξύ δύο προϊόντων και θα ειδοποιήσει επίσης εάν υπάρχει ένα “νεότερο μοντέλο διαθέσιμο”. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες με μια μεγαλύτερη εικόνα, περιγραφή προϊόντος, κριτικές και αξιολόγηση του πωλητή και να δείτε αν υπάρχει κάποια έκπτωση.

Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα παρακάτω. Οι πίνακες γνώσεων προσθέτουν μια περιγραφή του προϊόντος με συνδέσμους προς τον ιστότοπο του κατασκευαστή, διάφορα καρουσέλ φωτογραφιών του προϊόντος, “Δημοσιευμένες κριτικές” και βίντεο. Αν αυτό δεν σας βοηθά ακόμα, ο Βοηθός Google έρχεται για τη διάσωση όπου μπορείτε να αγοράσετε τα απαραίτητα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά, λέγοντας Ok Google, από όπου μπορώ να αγοράσω … “. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε παράδωση στην πόρτα σας λέγοντας “Ok Google, αγοράστε …”.

Η Google σίγουρα βοηθά τους χρήστες με μια ομαλή και πολύ εκλεπτυσμένη εμπειρία αγορών με τα νέα εργαλεία και τις προσθήκες.