Η ανακοίνωση του LG V20 έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου

LG V20 invitation

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η LG επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει V20, διάδοχο του V10, το Σεπτέμβριο. Τώρα έχει στείλει προσκλήσεις για την ανακοίνωση που θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο στις 6 Σεπτεμβρίου. Φαίνεται ότι η LG δεν θέλει να αποκαλύψει το τηλέφωνο στην IFA στο Βερολίνο, που έχει προγραμματιστεί από τις 2 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πρόσκληση δείχνει ένα pop-up βιβλίο με τη φράση ”Play more” χωρίς να κάνει κάποιον άλλο υπαινιγμό σχετικά με το smartphone. Η LG έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το V20 θα τρέχει το Android 7.0 (Nougat), καθιστώντας το ένα από τα πρώτα τηλέφωνα από τρίτους κατασκευαστές που θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android. Ανέφερε επίσης ότι το V20 θα είναι μια premium συσκευή και θα προσφέρει πλούσια εμπειρία πολυμέσων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με Android Nougat out of the box. Το LG V20 αναβαθμίζει τον προκάτοχο του και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας διακριτική κινητή εμπειρία και θέτει ένα νέο πρότυπο στα premium τηλέφωνα για τους καταναλωτές”.