Η εμπειρία του Android GO έρχεται σε όλες τις entry-level συσκευές Android με μνήμη RAM 1GB ή λιγότερο το 2018

Android GO

Στο Google I/O 2017, η Google ανακοίνωσε το Android Go για χαμηλού κόστους συσκευές Android που έχουν μνήμη 1GB ή λιγότερο. Αυτό είναι ενσωματωμένο στο Android O και τις επερχόμενες εκδόσεις Android και υπόσχεται απλή και αποτελεσματική εμπειρία λογισμικού. Έχει επίσης καλύτερη διαχείριση δεδομένων και προσφέρει καλύτερη εξοικονόμηση δεδομένων.

Η Google σχεδιάζει επίσης εφαρμογές για τη χρήση λιγότερης μνήμης, αποθηκευτικού χώρου και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών όπως το YouTube Go, η προφύλαξη δεδομένων Chrome και το Gboard. Σε entry-level συσκευές, το κατάστημα Google Play θα προωθήσει μια καλύτερη εμπειρία χρηστών, επισημαίνοντας εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για αυτές τις συσκευές – όπως εφαρμογές που χρησιμοποιούν λιγότερη μνήμη, χώρο αποθήκευσης και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας – ενώ παράλληλα δίνουν στους χρήστες πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο των εφαρμογών.

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν ως μια μοναδική εμπειρία, ξεκινώντας το 2018 για όλες τις συσκευές Android που έχουν μνήμη 1GB ή λιγότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=S_M4B-pl05M