Η εφαρμογή Facebook Messenger Kids με γονικό έλεγχο κυκλοφόρησε για το iOS

Messenger Kids

Το Facebook σήμερα διέθεσε το «Messenger Kids» μια αυτόνομη εφαρμογή αφιερωμένη για παιδιά στις ΗΠΑ για iOS. Το Messenger Kids επιτρέπει στα παιδιά σας να συνομιλούν εύκολα, να ξεκινήσουν μια κλήση βίντεο και να συνδεθούν με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους τους, τα οποία ελέγχονται από το λογαριασμό του γονέα στο Facebook.

Το Facebook Messenger Kids έρχεται με χαρακτηριστικά, όπως βίντεο-κλήσεις με εγκεκριμένες επαφές γονέων, Παιχνιδιάρες μάσκες, emojis και ηχητικά εφέ, αποστολή φωτογραφιών, βίντεο ή μηνύματα κειμένου και πολλά άλλα. Για να μπορέσουν τα παιδιά να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Messenger Kids, ένας γονέας πρέπει να ρυθμίσει το λογαριασμό και να εγκρίνει τις επαφές με τους οποίους επιτρέπεται στα παιδιά τους να μιλήσουν.

Το Facebook συμπεριέλαβε επίσης κατάλληλα για παιδιά και ειδικά επιλεγμένα GIF, πλαίσια, αυτοκόλλητα, μάσκες και εργαλεία σχεδίασης για να διακοσμούν τις εικόνες και τα μηνύματα που στέλνουν. Το Facebook λέει ότι έχει σχεδιάσει την εφαρμογή Messenger Kids έχοντας πρώτα μιλήσει με χιλιάδες γονείς, ενώσεις όπως το εθνικό PTA και ειδικούς εμπειρογνώμονες.