Η νέα σειρά MONARCH HG της Nikon – Τα πιο προηγμένα κιάλια στην ιστορία των MONARCH

nikon sport optics binoculars monarch hg

Παρέχοντας υψηλή οπτική απόδοση με ευκρίνεια από άκρη σε άκρη και όμορφα φυσικά χρώματα μέσα από ένα compact σώμα, τα νέα κιάλια MONARCH HG 8×42 και 10×42 προσφέρουν την καλύτερη απόδοση ακόμα και μεταξύ των μοντέλων MONARCH.

Το ευρύ φαινομενικό οπτικό πεδίο (60,3˚ για τα 8×42 και 62,2˚ για τα 10×42) προσφέρει καταπληκτική θέαση, ενώ το σύστημα φακών με διόρθωση καμπυλότητας πεδίου διασφαλίζει ευκρινή και καθαρή εικόνα μέχρι την περιφέρεια του φακού.

Το κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (ED) διορθώνει τη χρωματική εκτροπή, παρέχοντας μια εικόνα με υψηλή αντίθεση και υψηλή ανάλυση με φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων. Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα διαθέτουν πολυστρωματική επίστρωση υψηλής ποιότητας, ενώ το πρίσμα τύπου roof διαθέτει υψηλής ανάκλασης διηλεκτρική επίστρωση πρίσματος πολλαπλών στρώσεων. Αυτός ο συνδυασμός επιτυγχάνει εξαιρετικά φωτεινή εικόνα με μετάδοση φωτός έως και 92% υψηλότερη.

Η κομψή σχεδίαση είναι compact και ελαφριά, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τα έχετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, ενώ το σώμα από κράμα μαγνησίου και η επίστρωση του φακού για αντοχή στις χαρακιές εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Η μεγάλη απομάκρυνση ίριδας διασφαλίζει καθαρό οπτικό πεδίο ακόμα κι αν φοράτε γυαλιά, ενώ τα στρεφόμενα και συρόμενα ελαστικά προσοφθάλμια διευκολύνουν την τοποθέτησή τους στη σωστή απόσταση από τα μάτια. Είναι ιδανικά για οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα, ενώ το γεμάτο με αέριο άζωτο σώμα εξασφαλίζει στα κιάλια MONARCH HG κορυφαία αδιάβροχη απόδοση σε βάθος μέχρι 5 m και για 10 λεπτά. Το εσωτερικό θάμπωμα αποτρέπεται μέσα στο σύστημα οπτικών μηχανισμών ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλής πίεσης, μέχρι και σε ύψη 5.000 μέτρων, ώστε να βλέπετε πάντα καθαρά όταν χρειάζεται.