Η νέα Nintendo NX κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017

Nintendo NX

Η Nintendo δημοσίευσε σήμερα τα κέρδη για το οικονομικό έτος, και παρόλο που τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά, ο γίγαντας των παιχνιδιών μας άνοιξε την όρεξη παραδίδοντας πληροφορίες σχετικά με την κονσόλα επόμενης γενιάς, το Nintendo NX.

Ως μέρος της ανακοίνωσης κερδών της, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικού Wii U θα ξεκινήσει εντός 12 μηνών, δηλαδή τον Μάρτιο του 2017. Ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει τη διαφημιστική της εκστρατεία καλύτερα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα απελευθερώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το NX σύστημα το προσεχές διάστημα επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα κάνει την εμφάνισή του στην επερχόμενη Ε3 στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο.

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί αργότερα το 2016. Παρά την έλλειψη πληροφόρησης, η ημερομηνία κυκλοφορίας του NX είναι η μόνη σίγουρη. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, οι καθαρές πωλήσεις έχουν μειωθεί κατά 8,2 τοις εκατό, ενώ τα κέρδη μειώθηκαν 60,6 τοις εκατό από έτος σε έτος.