Η τιμή της Fujifilm GFX 50S φημολογείται ότι θα είναι περίπου $8000 με το φακό

fujfilm gfx 50s

Η Fuji παρουσίασε την ανάπτυξη της φωτογραφικής μηχανής μεσαίου φορμά GFX 50S στην εκδήλωση της Photokina 2016. Τώρα, φήμες υποστηρίζουν ότι η τιμή της Fujifilm GFX 50S θα είναι περίπου στα $8000 μαζί με το φακό.

Σύμφωνα με πρόσφατα κουτσομπολιά η μεσαίου φορμά μηχανή είναι τώρα στα χέρια των επιλεγμένων φωτογράφων. Δοκιμάζουν τη κάμερα και δίνουν τα σχόλιά τους πίσω στην Fujiiflm. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά της κάμερας που έχουν γίνει γνωστά, θα αποτελείται από ένα 51.4MP 43,8 x 32,9 χιλιοστά CMOS αισθητήρα και έναν επεξεργαστή X-Processor Pro Image Processor. Ο αισθητήρας θα παρέχει εύρος ευαισθησίας ISO μεταξύ 100 έως 12800. Ας δούμε λίγο βαθύτερα στο προϊόν.

Οι φωτογραφικές μηχανές μεσαίου φορμά είναι ακριβές και για μεγάλο προϋπολογισμό χρημάτων. Όταν εξετάζουμε την αγορά στις τρέχουσας κάμερες MF, η Pentax 645z φαίνεται να είναι η πιο οικονομικά προσιτή. Κοστίζει $7,000 χωρίς φακό, περίπου ίδια τιμή με την φημολογούμενη τιμή εκκίνησης της Fujifilm η οποία όμως θα συμπεριλαμβάνει φακό. Λαμβάνοντας υπόψη τα 9 χιλιάρικα της Hasselblad χωρίς φακό, η τιμή της Fujifilm GFX 50S στα $8,οοο με φακό βγάζει νόημα.

Η συσκευή είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι προδιαγραφές τις υπόκεινται σε αλλαγές. Το σύστημα θα αποτελείται από έξι Φακούς FUJINON GF που θα εισαχθούν διαδοχικά στις αρχές του 2017. Η GFX 50S είναι μια ιδανική επιλογή για στούντιο και για φωτογράφους γάμων. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Fujifilm Global, καθώς και το hands-on βίντεο απο το DigitalRev για μια πιο κοντινή ματιά στη νέα φωτογραφική μηχανή.