Η Acer στην πρωτοποριακή έκθεση “Thanks to tech” με ότι πιο εξελιγμένο στο gaming

Acer-Windows-Mixed-Reality-Head-Mounted-Display

Η Acer θα συμμετάσχει στην έκθεση “Thanks to Tech”, που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Κωτσόβολος, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά, μία σειρά από καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα. Η έκθεση θα διαρκέσει για τρία τριήμερα μέχρι και 10 Δεκεμβρίου 2017 (24-25-26 Νοεμβρίου, 1-2-3 Δεκεμβρίου και 8-9-10 Δεκεμβρίου 2017), ενώ θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο του The Mall Athens από τις 11.00 έως τις 22.00. Να σημειώσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν. Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά! Η Acer θα είναι παρούσα με ότι πιο εξελιγμένο στον τομέα των gaming notebooks και αξεσουάρ τεχνολογίας, καθώς θα παρουσιάσει το gaming notebook Acer Predator Helios 300, το ολοκαίνουργιο Nitro 5 notebook για casual gaming, καθώς και τους Windows Mixed Reality Headset και Motion Controllers.

Acer Predator Helios 300 – Το gaming σε άλλη διάσταση

To νέο gaming notebook Predator Helios 300, είναι διαθέσιμο με οθόνη 15,6 ή 17,3 ιντσών, σε μαύρο χρώμα με καλαίσθητους κόκκινους τόνους, παρέχοντας έναν πρωτοποριακό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό σχεδιασμό. Ενσωματώνει Windows 10, προσφέροντας ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που καθιστούν τη σειρά πιο προσιτή από ποτέ.

Στην καρδιά του Predator Helios 300 “χτυπά» μια overclockable NVIDIA GeForce GTX 1060 ή 1050Ti GPU, σε συνδυασμό με έναν 7ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 (7700HQ) ή i5 (7300HQ) για εξαιρετική απόδοση. Όλη αυτή η ισχύς επεξεργασίας υποστηρίζεται με μνήμη DDR4 έως 16GB (δυνατότητα αναβάθμισης έως 32GB) και έναν ταχύτατο δίσκο SSD1 SATA και 1TB HDD1. Οι θύρες πρόσβασης στο κάτω μέρος των notebooks διευκολύνουν την αναβάθμιση τόσο της μνήμης όσο και των μονάδων αποθήκευσης.

Το Predator Helios 300 περιλαμβάνει επίσης μία θύρα USB 3.1 Type-C, μία θύρα USB 3.0 (με φόρτιση USB), 2 θύρες USB 2.0 και μία σύνδεση HDMI 2.0. Συνδέεται ασύρματα μέσω της τεχνολογίας 2×2 802.11ac ενώ περιλαμβάνει επίσης θύρα Gigabit Ethernet για όσους προτιμούν την ενσύρματη σύνδεση.

Σχεδιασμένο ως ψυχαγωγικός κόμβος, η σειρά φορητών υπολογιστών Predator Helios 300 ταιριάζει ιδανικά τόσο για παιχνίδια όσο και για παρακολούθηση ταινιών. Οι φωτεινές οθόνες FHD IPS των 15,6 ή 17,3 ιντσών παρέχουν ζωντανές εικόνες, ενώ τα Dolby Audio  Premium και Acer TrueHarmony ζωντανεύουν τον ήχο με πλούσια ακουστική. Το Skype for Business Certification διασφαλίζει ότι οι συνομιλίες είναι καθαρές χωρίς παρεμβολές και καθυστέρηση, παρέχοντας παράλληλα μια μεγάλη εμπειρία φωνής.

Για ομαλό παιχνίδι, φροντίζει το σύστημα διπλού ανεμιστήρα AeroBlade  3D Fan με εξαιρετικά λεπτές μεταλλικές λεπίδες που διατηρεί το notebook σε βέλτιστη θερμοκρασία. Το προεγκατεστημένο λογισμικό PredatorSense παρέχει πληροφορίες συστήματος και overclocking σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα ζωτικά στοιχεία του συστήματος μέσα από ένα κεντρικό interface.

Η Acer πρωτοπορεί με την ολοκαίνουργια σειρά Notebook Nitro 5 για casual gaming

Η σειρά Nitro 5 προσφέρει μια καλή ισορροπία από δυνατά χαρακτηριστικά με έντονο και κομψό σχεδιασμό. Η Acer προσφέρει μια ποικιλία συνθέσεων που διαθέτουν δημοφιλή γραφικά και επεξεργαστές, παρέχοντας στους καταναλωτές μια ευρεία επιλογή για να ικανοποιήσουν διαφορετικούς προϋπολογισμούς και ανάγκες.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από διαμορφώσεις με γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti συνδυασμένα με επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel Core  i7 ή μοντέλα με γραφικά AMD Radeon  RX550 με επεξεργαστές 7ης γενιάς AMD A-Series. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν Windows 10 και υποστηρίζουν έως και 32 GB μνήμης DDR4 2400 MHz.

Τα μοντέλα είναι ιδανικά για την επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης και μείωση των χρόνων φόρτωσης κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες μονάδες SSD PCIe (μέχρι 512GB) σε συνδυασμό με προαιρετικό σκληρό δίσκο για αποθήκευση (μέχρι 2TB). Μια θύρα Gigabit Ethernet παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες ενσύρματες συνδέσεις, ενώ η ασύρματη τεχνολογία MIMO 802.11ac 2×2 παρέχει ζωντανή και γρήγορη ασύρματη σύνδεση. Μια ολοκληρωμένη επιλογή θυρών περιλαμβάνει μία θύρα USB 3.1 Type-C (Gen 1), μία θύρα USB 3.0 με φόρτιση, δύο θύρες USB 2.0 και μια θύρα HDMI 2.0, η οποία μπορεί να υποστηρίξει ρυθμούς ανανέωσης έως 90 Hz.

Το Nitro 5 διαθέτει λύση για τη διαχείριση της θερμότητας και τη διατήρηση του συστήματος σε βέλτιστη λειτουργία, με διπλούς ανεμιστήρες με τεχνολογία Acer Coolboost , η οποία παρέχει αυξημένες ταχύτητες ανεμιστήρα και δυνατότητα ψύξης και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν χειροκίνητα τη διαδικασία ψύξης όταν η βαριά χρήση απαιτεί πρόσθετη ώθηση.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη IPS2 FHD (1920 x 1080) 15,6 ιντσών, ενώ η τεχνολογία Dolby Audio Premium και Acer TrueHarmony προσφέρουν απίστευτο βάθος ήχου, δίνοντας συγκλονιστικές εμπειρίες για παιχνίδια ή παρακολούθηση ταινιών.

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός του Nitro 5 περιλαμβάνει ματ μαύρο πλαίσιο με λεπτό φινίρισμα. Μια κομψή κόκκινη γραμμή, διατρέχει κατά μήκος το πίσω μέρος του notebook, πάνω από μια μαύρη επιφάνεια. Το πληκτρολόγιο διαθέτει κόκκινο οπίσθιο φωτισμό, ενώ τα πλήκτρα WASD και το touchpad υποδεικνύονται επίσης με κόκκινο χρώμα για ευκολία στη χρήση.

Τα ακουστικά Acer Windows Mixed Reality και οι ασύρματοι ελεγκτές κίνησης βάζουν το χρήστη σε εικονικούς κόσμους

Τα ακουστικά συνοδεύονται από δύο ασύρματους ελεγκτές κίνησης και συνδυάζονται άριστα με τα Windows Mixed Reality-ready PCs. Παρέχουν στο χρήστη μια συναρπαστική εικονική εμπειρία, επιτρέποντας τον να ταξιδεύει σε εικονικούς προορισμούς, να απολαμβάνει συναρπαστικά παιχνίδια, να παρακολουθεί δημοφιλή γεγονότα και να ταξιδεύει στο χρόνο και στο χώρο μέσα στο σπίτι του.

Η μικτή πραγματικότητα (Mixed Reality-MR) είναι η ανάμειξη φυσικών και εικονικών κόσμων. Ένα υβρίδιο της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality-AR) και της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality-VR). Το MR προσφέρει σημαντική ευελιξία μέσω της ικανότητάς του να εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ του φυσικού και του εικονικού κόσμου. Για να απαντήσετε στο τηλέφωνο, να συνομιλήσετε με ένα μέλος της οικογένειας ή έναν συνάδελφο, όλα όσα χρειάζεται να ασχοληθείτε είναι πλέον απλά με ένα flip επάνω στα ακουστικά Mixer Reality της Acer, αφού δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ακουστικά.

Το Acer Windows Mixed Reality HMD επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το λογισμικό χρησιμοποιώντας χέρια, μάτια και φωνή, ενώ παράλληλα έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν ποντίκια, πληκτρολόγια και ελεγκτές. Οι συνδυασμένοι ελεγκτές κίνησης της Acer χρησιμοποιούν ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, ώστε οι παίκτες να μπορούν να αναλάβουν δράση και να αλληλεπιδρούν με ψηφιακά αντικείμενα σε MR.

Οι συσκευές διαθέτουν κουμπί Windows 10, touchpad, κουμπί grab και φώτα που χρησιμεύουν για το συγχρονισμό των ακουστικών με τους ελεγκτές στον εικονικό χώρο. Με την παρακολούθηση από μέσα προς τα έξω, η κάμερα βρίσκεται στο σετ μικροφώνου-ακουστικού, οπότε δεν χρειάζεται να τρυπήσετε έναν τοίχο ή να ρυθμίσετε εξωτερικό hardware. Μόλις το σύστημα μικροφώνου-ακουστικού συνδεθεί με έναν υπολογιστή Windows Mixed Reality, εγκαθίσταται αυτόματα το απαιτούμενο λογισμικό, καθιστώντας δυνατή την εμπειρία μικτής πραγματικότητας σχεδόν οπουδήποτε. Η παρακολούθηση θέσης 6 βαθμών ελευθερίας περιλαμβάνει εμπρός/πίσω, πάνω/κάτω, αριστερά/δεξιά, καθώς και ευθεία, στροφή και κύλιση. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει καλώδιο για ευρεία μετακίνηση και μεγάλη εμβέλεια και συνδέεται με υπολογιστή μέσω HDMI 2.0, ενώ μια υποδοχή USB 3.0 μεταφέρει τα δεδομένα.

Τα Acer Windows Mixed Reality της HMD είναι ιδιαίτερα ελαφριά, ενώ μια απλή ρύθμιση καθιστά την εφαρμογή τους τέλεια, καθώς τα ακουστικά διαθέτουν διπλής επένδυσης με ανθεκτικό στο ιδρώτα υλικό για άνεση και ανθεκτικότητα. Δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων υψηλής ευκρίνειας 2,89 ιντσών παρέχουν ένα ευρύ πεδίο θέασης 95 μοιρών με ανάλυση 2880×1440. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης μέχρι και 90Hz παρέχει σαφείς και ρεαλιστικές εικόνες για μια φανταστική εμπειρία μικτής πραγματικότητας.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της Acer θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας Thanks To Tech της εταιρείας Κωτσόβολος. Περισσότερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τιμές θα βρείτε στο www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos.