Η Cyta εντείνει τις προσπάθειές της κατά της πειρατείας

Cyta logo

H Cyta, προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών τηλεοπτικών συνδρομητικών υπηρεσιών, οφείλει να διασφαλίζει την αξία του περιεχομένου που προσφέρει στους πελάτες της.

Στο πλαίσιο αυτό και σε στενή συνεργασία με αρμόδιους φορείς Ευρωπαϊκών χωρών, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου.

Το τελευταίο διάστημα ο Οργανισμός έχει εντείνει τις δράσεις του διενεργώντας εκτεταμένους ελέγχους και διερευνώντας πληροφορίες που λαμβάνει σε συνεργασία με τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων, καναλιών, πλατφορμών, διεθνείς οργανισμούς και αρχές κατά της πειρατείας. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πελατών του Οργανισμού και του ευρύτερου κοινού σχετικά με το θέμα.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η εμπορία και χρήση τηλεοπτικού περιεχομένου, χωρίς εξουσιοδότηση/άδεια από τους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και χωρίς την καταβολή των συμφωνημένων δικαιωμάτων, συνιστούν ποινικά και αστικά αδικήματα για όλους όσοι εμπλέκονται.

Η Cyta, θέτει την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (τηλ. 132) και την ηλεκτρονική διεύθυνση antipiracy@cyta.com.cy στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια περιορισμού της παράνομης μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου.