Η Cytavision “στρώνει το κόκκινο χαλί” για τα βραβεία Oscar μέσα από τα κανάλια Nova Stars HD και Novacinema!

Oscar

H αντίστροφη μέτρηση για την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema στη Cytavision, έχει ήδη αρχίσει!

Τη μεγάλη βραδιά της 88ης τελετής απονομής των Bραβείων Oscar η μετάδοση θα γίνει στις 03:30 ζωντανά από το κανάλι Nova Stars HD με φυσικό ήχο και από το κανάλι Novacinema 1 με ελληνικό σχολιασμό. Επίσης, η τελετή απονομής θα προβληθεί ξανά σε μαγνητοσκόπηση και με ελληνικό σχολιασμό από τo κανάλι Novacinema 1, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 08:00 το πρωί και στις 13:30 το μεσημέρι, ενώ στις 20:30 το βράδυ θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη βραδιά της τελετής, η Cytavision θα μεταδίδει όλο τον Φεβρουάριο και το “οσκαρικό” κανάλι Nova Stars HD (θέση 39 σε SD και 600 σε HD), το οποίο, μαζί  με  τα κανάλια Novacinema (θέσεις 40-43), θα προβάλουν συνολικά 68 ταινίες που απέσπασαν 40 Βραβεία Oscar και 207 υποψηφιότητες, καθώς και αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Τα κανάλια Novacinema και το Nova Stars HD είναι διαθέσιμα χωρίς πρόσθετη χρέωση, στους συνδρομητές των Full Pack και Value Pack Plus.

Συγκεκριμένα, τις καθημερινές θα προβάλλονται δύο ταινίες και τα Σαββατοκύριακα τρεις. Λίγες μέρες πριν από το βράδυ της απονομής των Βραβείων, από τις 27 έως και τις 29 Φεβρουαρίου, το Nova Stars HD θα προβάλλει, για ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, ταινίες που απέσπασαν βραβεία Όσκαρ.

Φυσικά, από ένα κανάλι αφιερωμένο στα Oscars, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αφιερώματα σε μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, αρχής γενομένης με το αφιέρωμα στον Χιού Τζάκμαν στις 2 Φεβρουαρίου («Χ:Men Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος», «Australia»). Ακολουθούν τα αφιερώματα: στον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στις 5 Φεβρουαρίου («Έπεσαν σκληρά», «Η Ανταρσία του Κέϊν»), στην Όντρει Τοτού στις 7 Φεβρουαρίου («Αμελί», «Οι ατελείωτοι αρραβώνες»), στον σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ στις 11 Φεβρουαρίου (Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Μίλα της»), στη Μέριλ Στριπ στις 17 Φεβρουαρίου («Τα μυστικά του δάσους», «Τζούλι και Τζούλια»), στον Χάρισον Φόρντ στις 19 Φεβρουαρίου («Air Force One», «Ο φυγάς»), στον Ντέϊβιντ Ογιελόβο στις 23 Φεβρουαρίου («Selma», «Interstellar»), στον Τζ. Κ. Σίμονς στις 27 Φεβρουαρίου («Juno», «Χωρίς Μέτρο»), στο σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου στις 28 Φεβρουαρίου («Birdman ή η απρόσμενη αρετή της αφέλειας», «Babel») και στη Τζούλιαν Μουρ στις 29 Φεβρουαρίου («Ο παράδεισος είναι μακριά», «Still Alice: Κάθε στιγμή μετράει»). Επιπλέον, κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου, στις 19:00, θα προβάλλεται μία βραβευμένη παιδική ταινία για τους μικρούς μας φίλους.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/press-releases/el

Πηγή