Η Dell ανακοινώνει νέα συστήματα Alienware, αξεσουάρ και οθόνες PC στην E3

Alienware Family

Η Alienware και η Dell ανακοίνωσαν νέα gaming συστήματα για υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών γραφείου Alienware με νέες επιλογές επεξεργαστών πολλαπλών πυρήνων και μια σειρά από οθόνες και περιφερειακά παιχνιδιών επιδόσεων στην E3. Όλες αυτές οι συσκευές τροφοδοτούνται από τα Windows 10 και έρχονται με ζωντανή ροή παιχνιδιών μέσω της γραμμής παιχνιδιών με το Mixer, Game Mode, DirectX 12 και πολλά άλλα.

Το Alienware 15 είναι ένας gaming φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών που προσφέρει τη νέα GeForce GTX 1080 με τεχνολογία Max-Q. Διαθέτει επίσης ένα πλήρες σύνολο συνδέσεων εισόδου / εξόδου για δημοφιλή περιφερειακά παιχνιδιών και ακουστικά VR. Συσκευάζει μπαταρία 99Whr, φωτισμό AlienFX με πληκτρολόγιο βελτιστοποιημένο για απαιτητικούς παίκτες. Ανακοίνωσε επίσης την Alienware 25 ιντσών οθόνη, είτε με NVIDIA G-SYNC (AW2518H) είτε με AMD FreeSync, (AW2518HF). Διαθέτει φωτισμό AlienFX (μόνο AW2518H), τρεις προεπιλεγμένες λειτουργίες προβολής, πλήρη ρύθμιση, πόδια μονής πρέσας και μια πανοραμική προβολή πολλαπλών οθονών με εξαιρετικά λεπτή στεφάνη. Διατίθεται στις ΗΠΑ και η τιμή της ξεκινάει απο τα $499.

Το Alienware Advanced Gaming Keyboard διαθέτει προαιρετικό στήριγμα παλάμης και διαθέτει μηχανικά πλήκτρα με καφέ διακόπτες και πέντε πλήκτρα αφιερωμένα στις μακροεντολές. Διατίθεται στις ΗΠΑ για $89,99. Από την άλλη πλευρά, το Alienware Pro Gaming Keyboard διαθέτει έναν ειδικό κύλινδρο όγκου, ενσωματωμένη μνήμη, 15 μακροεντολές και 13 επιλογές ζώνης με οπίσθιο φωτισμό RGB. Διατίθεται στις ΗΠΑ για $119,99.

Το Alienware Advanced Gaming Mouse προσφέρει πολλαπλές ρυθμίσεις με 3 επίπεδα DPI (κουκκίδες ανά ίντσα) για εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιού ακριβείας και στυλ ταχύτητας. Διατίθεται στις ΗΠΑ για $49.99. Το Alienware Elite Gaming Mouse προσφέρει εναλλασσόμενα χερούλια, μέχρι 13 προγραμματιζόμενα κουμπιά, ρυθμιζόμενη στήριξη παλάμης και τέσσερα μεταβλητά επίπεδα ρύθμισης βάρους, παρέχοντας τον απόλυτο έλεγχο της ακρίβειας του κέρσορα και της ταχύτητας κίνησης. Διατίθεται στις ΗΠΑ για $89.99.