Η devolo υποστηρίζει μαθητές και φοιτητές, τώρα με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες Internet

devolo-back-to-school

Τα σχολεία ξεκίνησαν, οι σπουδαστές και οι φοιτητές βρίσκονται πίσω στις θέσεις τους και προετοιμάζονται για τη νέα πρόκληση της ζωής. Η σημερινή εποχή ως προς την εκπαίδευση είναι συνδεδεμένη απόλυτα με την τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα με το Internet, αφού αυτό είναι το ισχυρό «όπλο» στα χέρια τους. Η devolo, η κυρίαρχη εταιρεία στο χώρο του ασύρματου Internet, είναι εδώ για άλλη μία φορά, να προσφέρει τις λύσεις για ένα αδιάλειπτο, γρήγορο και κυρίως οικονομικό ασύρματο δίκτυο.

Νέος φοιτητής σημαίνει νέο σπίτι, συγκάτοικοι, οικονομία

Ασύρματο σερφάρισμα, μαθήματα on line, streaming ταινιών, online παιχνίδια, αλλά και κοινή χρήση συσκευών (εκτυπωτές, κονσόλες παιχνιδιών κ.λ.π.) κάποιες μόνο από τις δραστηριότητες ενός φοιτητή και ειδικά του νέου φοιτητή που θα πρέπει να εξοπλίσει το νέο του σπίτι, σε συνεργασία με τον – τους συγκατοίκους του, ώστε να έχει γρήγορο WiFi χωρίς διακοπές αλλά και χωρίς επιπρόσθετα κόστη συσκευών, καλωδίων, επιπλέον συνδέσεων. Όλα μπορούν να γίνουν μέσω της τεχνολογίας Powerline, όπου το δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λειτουργεί σαν ένα μακρύ καλώδιο το οποίο μεταφέρει το Internet σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Έτσι, για να μπορέσει όμως κανείς να εφαρμόσει αυτήν την τεχνολογία στην πράξη, θα χρειαστεί απλά μία σύνδεση στο Intetnet και τους προσαρμογείς dLAN της devolo.

Πόσο μάλλον όταν το σπίτι το μοιράζονται πάνω από ένας φοιτητές και επιπλέον δε διαθέτει πολλές πρίζες ρεύματος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για προβληματισμούς σχετικά με το πώς θα παρέχουμε ρεύμα σε τρίτες συσκευές και αυτό γιατί τα devolo dLAN διαθέτουν ενσωματωμένες πρίζες οι οποίες χρησιμοποιούνται κανονικά ως παροχές όπου μπορούμε να συνδέσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Η devolo τόσο με τις ήδη δοκιμασμένες συσκευές Powerline, που έχουν κατακτήσει την αγορά αλλά και με τις νέες αφαιρεί το άγχος και τα νεύρα που προκαλούν οι κακές και χαμηλής εμβέλειας συνδέσεις, δίνοντας την δυνατότητα στο φοιτητή να επικεντρωθεί στις απαιτήσεις της σχολής του.

dLAN 1200+ triple: Τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα

Τα πετυχημένα μοντέλα dLAN 1200+WiFi και dLAN 550+ WiFi είναι ιδανικά για τις απαιτήσεις ενός φοιτητικού χώρου ειδικά όταν αυτός διαμοιράζεται μεταξύ συμφοιτητών. Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά για την εγκατάσταση τους. Μετά την εγκατάσταση, όλες οι φορητές συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Η devoloπαρουσίασε πρόσφατα και διαθέτει άμεσα, το 1200 triple+, το οποίο παρέχει τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα! Αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του σπιτιού ενός φοιτητή ή του δωματίου ενός μαθητή, με γρήγορο Internet.

dLAN 1000 mini και dLAN 1000 duo+ για ταχύτητες gigabit

Εναλλακτική πρόταση για ένα σπίτι που μπορεί να το μοιράζονται δύο ή τρεις συμφοιτητές, είναι το νέο dLAN 1000 duo+. Το νέο devolo Powerline kit μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet σε κάθε πρίζα σε λίγα λεπτά.

Οι νέοι προσαρμογείς devolo dLAN 1000 duo+ μεταδίδουν και λαμβάνουν όλα τα δεδομένα μέσω των γραμμών ηλεκτρικής καλωδίωσης σε ταχύτητα gigabit. Ο devolo dLAN 1000 duo+ παρέχει δύο multimedia ports σε κάθε υποδοχή ρεύματος για γρήγορη πρόσβαση στο Internet μέσω δικτυακού καλωδίου.Αντίστοιχα, το νέο devolo dLAN 1000 mini είναι μικρό, συμπαγές και εξίσου γρήγορο σαν αστραπή! Διαθέτει ένα multimedia port, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση ενός Internet access point σε κάθε πρίζα.

Smart WiFi και Roaming: Tο WiFi γίνεται πιο έξυπνο

Η τεχνολογία της devolo προχωρά ακόμη πιο μακριά κάνοντας το χώρο εργασίας και διασκέδασης του φοιτητή ακόμη πιο έξυπνο. Γιατί πλέον με την devolo το WiFi είναι πιο έξυπνο και λέγεται Smart WiFi. Το Smart WiFi κάνει το δίκτυο του σπιτιού να λειτουργεί με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα. Πως;

Το κανάλι στο οποίο μεταδίδεται ένα δίκτυο WiFi, έχει μεγάλη επίδραση στην απόδοση του δικτύου. Αν υπάρχουν κοντά τα δίκτυα WiFi που χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα, η απόδοση πέφτει για όλους τους εμπλεκόμενους… Εξαιτίας αυτού του γεγονότος που συμβαίνει συχνά, το Smart WiFi έρχεται να ελέγξει συνεχόμενα, τη χρήση των διαφόρων καναλιών στις ζώνες 2,4 και 5 GHz έχοντας την ευελιξία να επιλέξει το βέλτιστο κανάλι.

Η devolo δε στέκεται εκεί. Το κάνει ακόμη πιο έξυπνο. Πλέον το Internet έχει Roaming! Ναι, για τους περισσότερους, η λέξη”roaming” παραπέμπει σε ιδέες για δαπανηρές τιμές κινητού τηλεφώνου ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό… Όταν μιλάμε για WiFi, αναφέρεται σε μια διαφορετική, πολύ σημαντική λειτουργία: Εάν χρησιμοποιούνται πολλοί πομποί WiFi σε ένα δίκτυο – για παράδειγμα όπως smartphones, tablet ή φορητούς υπολογιστές, η συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης δεν προσκολλάται στο hotspot που είχε συνδεθεί αρχικά, αλλά εναλλάσσεται ανάμεσα στα hotspot και είναι πάντα συνδεδεμένο στο ισχυρότερο. Η εναλλαγή γίνεται τόσο γρήγορα ώστε ο φοιτητής μπορεί να διαβάζει online, ή να παίζει παιχνίδια χωρίς διακοπή!

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το νέο dLAN 1000 duo+ θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο του 2017, ως Starter Kit στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ (συνιστώμενες τιμές λιανικής). Το mini dLAN 1000 Mini Starter Kit θα διατίθεται με συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης 89.90 ευρώ από τις αρχές του 2018. Οι μεμονωμένοι προσαρμογείς για το dLAN 1000 mini θα κοστίζουν 49,90 ευρώ ο καθένας (συνιστώμενη τιμή λιανικής).

Ο dLAN 1200 triple+  είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται τώρα σε καταστήματα και online. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής).

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.