Η Fujifilm X-A10 θα ανακοινωθεί σύντομα

Fujifilm X-A1

Η Fujifilm έχει καταχωρίσει την mirrorless φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-Α10 στον Οργανισμό Radio Research στην Κορέα. Πίσω στα τέλη του 2013, η Fuji εισήγαγε το νέο X-A line up. Η πρώτη συσκευή ονομάζεται Fuji X-Α1 και αποτελείται από μια compact φωτογραφική μηχανή που διαθέτει ενσωματωμένο WiFi.

Φαίνεται ότι ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει ένα νέο μέλος σε αυτό το line-up. Η φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-A10 μόλις έχει καταχωρηθεί στη Νότια Κορέα. Η εγγραφή αυτή σημαίνει επίσης ότι οι φήμες για το μοντέλο Fujifilm X-A10 είναι αληθινές. Από την άλλη πλευρά, αυτό σημαίνει επίσης ότι η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα διαθέτει συνδεσιμότητα WiFi.

Όπως γνωρίζετε, η σημερινή X-Α σειρά συνεχίζεται με το μοντέλο X-A3. Έρχεται συσκευασμένο με οθόνη αφής selfie και αισθητήρα εικόνας 24mp Bayer. Έτσι, η νέα φωτογραφική μηχανή X-A10 ίσως να είναι το lower-end μοντέλο με τιμή κάτω απο τα $600 που έχει η Χ-Α3 στο Amazon. Περιμένουμε μια reimagined έκδοση της X-A1. Αυτό σημαίνει ότι ο αισθητήρας εικόνας και ο επεξεργαστής δεν θα είναι η τελευταία έκδοση.