Η Google ενδέχεται να εργάζεται σε ακουστικά Bluetooth που θα υποστηρίζουν το Google Assistant

google logo

Τον Απρίλιο η Google app v7.0 beta teardown αποκάλυψε ένα νέο τύπο συσκευής με κωδικό Bisto, το οποίο αφαιρέθηκε αργότερα. Τώρα το όνομα έχει ξαναβρεθεί στην εφαρμογή Google v7.10 σε ένα teardown που αποκαλύπτει ότι το Bisto θα είναι ακουστικά Bluetooth που θα τρέχουν το Google Assistant.

Η εφαρμογή Google έχει μερικές από τα strings που αποκαλύπτουν επίσης ότι μπορείτε να δώσετε εντολές μέσω του Βοηθού, μπορείτε να μεταφέρετε και να ακούσετε τις ειδοποιήσεις σας και να απαντήσετε προφορικά στις ειδοποιήσεις. Δείχνει επίσης ότι θα έχει κουμπιά, οπότε μπορεί να είναι μικρά ακουστικά για να ανταγωνίζονται με τα Airpods της Apple που δεν διαθέτουν κουμπιά και χρησιμοποιούν τη Siri για τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

Τα ακουστικά Bluetooth θα διαθέτουν κουμπιά για το Google Assistant μαζί με ένα κουμπί στη κορυφή καθώς και υποστήριξη για ενημερώσεις λογισμικού μέσω OTA, σύμφωνα με τα strings που βρέθηκαν στο APK. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα μοιάζουν, αλλά θα μπορούσε να παρουσιαστούν μαζί με τα τηλέφωνα Pixel 2 τον Οκτώβριο.