Η Google θα διαγράψει τα αντίγραφα ασφαλείας Android αν το τηλέφωνο είναι ανενεργό για 60 ημέρες

Android Backup

Η Google θα διαγράψει αυτόματα το αντίγραφο ασφαλείας Android αν το τηλέφωνο σας είναι ανενεργό για 60 ημέρες. Είναι ενδιαφέρον ότι η Google δεν θα προειδοποιήσει τον χρήστη πριν διαγράψει ολόκληρο το αντίγραφο ασφαλείας Android.

Ο Tanglebrook, ένας χρήστης του Reddit, μοιράστηκε τη δική του εμπειρία μέσω μιας ανάρτησης, όπου λέει ότι δεν χρησιμοποίησε το Android τηλέφωνο του για δύο μήνες και όλα τα δεδομένα αντιγράφου ασφαλείας του Android, συμπεριλαμβανομένων όλων των εφαρμογών και ρυθμίσεων, εξαφανίστηκαν. Ήταν συγκλονισμένος απο το γεγονός ότι η Google δεν του έστειλε καμία ειδοποίηση ή προειδοποίηση πριν διαγράψει τα αντίγραφα ασφαλείας του. Μόνο όταν η Tanglebrook ήρθε σε επαφή με την Υποστήριξη Drive, ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει επιλογή για ανάκτηση, παρά μόνο πληρωμή της υπηρεσίας της εταιρείας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εάν ένα τηλέφωνο δεν χρησιμοποιηθεί για δύο εβδομάδες, το Google Drive θα εμφανίσει μια ημερομηνία λήξης κάτω από το αντίγραφο ασφαλείας, δείχνοντας μια αντίστροφη μέτρηση για τον χρόνο που απομένει μέχρι να διαγραφεί αυτόματα.