Η Google προσθέτει έξυπνη απάντηση (Smart Reply) στο Gmail για Android και iOS

Smart Reply

Η Google φέρνει τη δυνατότητα Smart Reply στο Gmail. Η λειτουργία που ήταν διαθέσιμη για το Inbox από το Gmail και το Google Allo προτείνει γρήγορες απαντήσεις στα μηνύματά σας.

Το Smart Reply προτείνει τρεις απαντήσεις με βάση το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε. Αφού επιλέξετε μια απάντηση, μπορείτε να την στείλετε αμέσως ή να επεξεργαστείτε την απάντησή σας ξεκινώντας από το κείμενο της έξυπνης απάντησης. Ο κύριος στόχος του χαρακτηριστικού είναι να εξοικονομήσει χρόνο. Η έξυπνη απάντηση χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να σας προσφέρει καλύτερες απαντήσεις καθώς αρχίζετε να την χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Η λειτουργία έξυπνης απάντησης της Google οδηγεί ήδη το 12% των απαντήσεων στα Εισερχόμενα σε κινητά. Η έξυπνη απάντηση για το Gmail αυξάνει το ποσοστό των χρήσιμων προτάσεων και είναι πιο αποτελεσματική αλγοριθμικά, ισχυρίζεται η εταιρεία. Το χαρακτηριστικό αυτό παρουσιάζεται στα αγγλικά πρώτα και θα είναι διαθέσιμο στα ισπανικά “τις επόμενες εβδομάδες”, με άλλες γλώσσες να ακολουθούν.