Η Google χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για την παρακολούθηση των τιμών, προσφορών για πτήσεις, εκδρομές και αναζήτηση ξενοδοχείων

GoogleTravel_Posts

Ακριβώς εγκαίρως για την περίοδο των διακοπών, η Google έχει προσθέσει μια δέσμη νέων λειτουργιών στις υπηρεσίες της όπως πτήσεις, εκδρομές και αναζήτηση ξενοδοχείων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την εκμάθηση μηχανών για την παρακολούθηση των τιμών και τις προσφορές και έχει επίσης προσθέσει νέα χαρακτηριστικά εκπτώσεων.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνική της μηχανικής μάθησης και της στατιστικής ανάλυσης για να αναλύσει και να προτείνει στους χρήστες πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσουν τα εισιτήρια και τώρα θα δείχνει tips που θα λέει πότε οι τιμές είναι μικρότερες από τις κανονικές και αν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για την ημερομηνία ψάχνετε τείνουν να παραμείνουν οι ίδιες ή αν θα πέσουν περαιτέρω, με βάση τους αλγόριθμους πρόβλεψης της εταιρείας.

Η εταιρεία επεκτείνει επίσης αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα στην αναζήτηση ξενοδοχείων καθώς επίσης ειδοποιεί τους χρήστες για τον καλύτερο χρόνο για κρατήσεις. Επίσης, θα σας προειδοποιήσει με αναδυόμενο παράθυρο όταν οι τιμές είναι υψηλές κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν μια επιλογή για μειώσεις τιμών με ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η λειτουργία μπορεί να οριστεί στον ιστότοπο Google Flights.

Η εφαρμογή Google Trips που εγκαινιάστηκε πέρυσι λαμβάνει μια νέα ενότητα “Εκπτώσεις”, η οποία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε προσφορές για εισιτήρια και περιηγήσεις σε κορυφαία αξιοθέατα και δραστηριότητες.