Η Harman Kardon αποκαλύπτει τον ομιλητή Invoke powered by Cortana

Harmon Kardond Invoke

H Harman Kardon έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο της ηχείο powered by Cortana με την ονομασία Invoke. Ο ομιλητής Invoke ανταγωνίζεται άμεσα με το Google Home και το Amazon Echo.

Το Invoke δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από την Amazon Echo με έναν κυλινδρικό σχεδιασμό με ηχεία 360 μοιρών. Έχει ένα μεταλλικό σχέδιο και μοιάζει να είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: μαύρο και ασημί. Παρόμοια με άλλα έξυπνα ηχεία, το Invoke ειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με τις επερχόμενες συναντήσεις τους ή άλλα σχέδια, επιτρέπει κανονικές φωνητικές κλήσεις ή κλήσεις Skype και λαμβάνει απαντήσεις σε γενικά ερωτήματα και πολλά άλλα από την Cortana.

Οι λεπτομέρειες του ομιλητή Invoke ήταν αρχικά διαθέσιμες στον ιστότοπο αλλά αποσύρθηκαν αργότερα. Η Harman Kardon θα κυκλοφορήσει το Invoke το φθινόπωρο και η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα για την Cortana και για εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων στη διάσκεψη προγραμματιστών Build 2017.

Η Harman Kardon δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής τις λεπτομέρειες σχετικά με τη τιμή και τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να μάθουν περισσότερα για τον έξυπνο ομιλητή από την ιστοσελίδα harmankardon.com/invoke.