Η HP παρουσιάζει τους νέους εκτυπωτές A3

hp a3 printer

Η HP ανακοίνωσε πως ξεκινά η αποστολή των νέων εκτυπωτών A3 πολλαπλών χρήσεων, σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Το χαρτοφυλάκιο νέας γενιάς περιλαμβάνει 54 SKUs και είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει στους εξειδικευμένους συνεργάτες τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ικανοποιούν μεγάλο εύρος αναγκών που έχουν οι πελάτες σε ό,τι αφορά την εκτύπωση.

Το νέο χαρτοφυλάκιο Α3 αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των copiers τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους παρόχους υπηρεσιών, προσφέροντας χαρακτηριστικά ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας, απαράμιλλα στην αγορά, χρώμα σε προσιτή τιμή μέσω της τεχνολογίας εκτύπωσης PageWide της HP και επιπλέον χρόνο λειτουργίας της συσκευής μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Smart Device Services technology της HP.

«Ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών πολλαπλών χρήσεων Α3 MFP, με επαναστατική τεχνολογία και ένα μεγάλο εύρος επιλογών τελικής επεξεργασίας, ώστε να καλύψουμε τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες στον τομέα της εκτύπωσης» δήλωσε ο Tuan Tran, Vice President & General Manager, LaserJet and Enterprise Solutions της HP. «Σήμερα κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας και την αποστολή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στην αγορά. Χρησιμοποιώντας την τεράστια γνώση που έχουμε αποκτήσει από τους μεγάλης κλίμακας εμπορικούς εκτυπωτές μας, βελτιώσαμε τη σχεδίασή μας, την ταχύτητα εκτύπωσης και θέσαμε σε εφαρμογή την εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος».

Η HP συνεργάζεται με περισσότερους από 500 μεταπωλητές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι εκπροσωπούν κάποιες από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες, στα γεωγραφικά τους πλαίσια, εταιρείες. Με την άφιξη της σειράς Α3, οι συνεργάτες έχουν πλέουν νέους τρόπους να αυξήσουν τα έσοδα τους, στα πλαίσια αυτής της ευκαιρίας των 55 δισεκατομμυρίων.

«Δουλέψαμε μαζί με τους συνεργάτες μας, συζητώντας της ανάγκες τους, αξιολογώντας τα εργαλεία τους και κατανοώντας καλύτερα τα επιχειρηματικά τους μοντέλα,» δήλωσε ο Aurelio Maruggi, A3 Solutions General Manager στην HP. «Αυτή η καινοτόμα συνεργασία, όχι μόνο δυνάμωσε τις σχέσεις μας αλλά είχε και μια άμεση, θετική επίδραση στην τελική μορφή του χαρτοφυλακίου».

Προωθώντας την ασφάλεια και προστατεύοντας τα δίκτυα

Εξοπλισμένοι με τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός «απειλών» προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης, οι νέοι εκτυπωτές HP A3 είναι τα πιο ασφαλή πολυμηχανήματα για επιχειρήσεις στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σύγχρονα πολυμηχανήματα εκτύπωσης λειτουργούν περισσότερο σαν υπολογιστές, καθώς και το γεγονός ότι λιγότερο από το 2% των εκατοντάδων εκατομμυρίων πολυμηχανημάτων έχουν ασφαλιστεί κατάλληλα, βελτιώνοντας την ασφάλεια στην εκτύπωση, η βελτίωση της ασφάλειας εκτύπωσης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις. Τα HP πολυμηχανήματα για επιχειρήσεις ενσωματώνουν μια ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, που προστατεύουν τις συσκευές, τα στοιχεία και τα έγγραφα, δημιουργώντας μια πολυεπίπεδη προσέγγιση ασφαλείας για την καταπολέμηση προηγμένων επιθέσεων.

Cloud-based καινοτομία και μείωση κόστους

Η σειρά των πολυμηχανημάτων Α3 της HP – στην οποία συμπεριλαμβάνονται τρεις PageWide πλατφόρμες και δεκατρείς πλατφόρμες LaserJet – επωφελείται από την HP Smart Device Services (SDS), τη νέα πλατφόρμα βελτιστοποίησης εξατομικευμένων υπηρεσιών που βασίζεται στην τεχνολογία cloud. Η SDS προσφέρει μέγιστο χρόνο λειτουργίας της συσκευής, με την ενσωμάτωση προηγμένων μεθόδων διάγνωσης συγκεκριμένων προβλημάτων και δυνατότητα αποκατάστασης από απόσταση, εργαλεία που συγκαταλέγονται στα κορυφαία που χρησιμοποιούν σήμερα οι μεταπωλητές.

Οι συσκευές HP PageWide Pro, κάνουν την έγχρωμη εκτύπωση πιο προσιτή, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης στην αγορά. Τα μηχανήματα για μια χρήση και τα μηχανήματα πολλαπλών χρήσεων, έχουν ταχύτητες εκτύπωσης που κυμαίνονται από 35 ppm έως 60 ppm (μέχρι 80 ppm σε λειτουργία Office). Η τεχνολογία PageWide είναι επίσης πιο βιώσιμη καθώς καταναλώνει έως και το ένα έβδομο της ενέργειας των ανταγωνιστικών μηχανών λέιζερ χρώματος στην ίδια κατηγορία, ενώ παράγει σημαντικά λιγότερα απόβλητα συσκευασίας που σχετίζονται με τις προμήθειες και τα αναλώσιμα.

Διαθεσιμότητα

Οι HP Α3 εκτυπωτές θα είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα από τον Μάιο 2017.